ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Την «πεπατημένη» ακολούθησαν τα ΜΜΕ για την άλωση του Καπιτωλίου – «Βάφτισαν» τους πατριώτες «συνωμοσιολόγους»

Την «πεπατημένη» ακολούθησαν τα ΜΜΕ για την άλωση του Καπιτωλίου – «Βάφτισαν» τους πατριώτες «συνωμοσιολόγους»

Χθες ήταν μια ιστορική μέρα για τις ΗΠΑ, για πολλούς λόγους, καθώς πατριώτες έκαναν έφοδο στο αμερικανικό Κογκρέσο, διαμαρτυρόμενοι για τη νοθεία που έλαβε χώρα στις προεδρικές εκλογές.

Τα ελληνικά ΜΜΕ (και τα ξένα) αμέσως χαρακτήρισαν τους διαδηλωτές ως «συνωμοσιολόγους», «ακροδεξιούς» και με τα άλλα κλασικά επίθετα που χρησιμοποιούν για να χαρακτηρίσουν κάποιον που αντιδράει σε αυτό που πιστεύουν αυτά ως «σωστό». Χαρακτηριστικό είναι πως Έλληνας που εμφανίστηκε σε ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι δήλωνε «σοκαρισμένος» για τ’ ότι οι Αμερικανοί τους γράφουν ως «διαδηλωτές» και όχι ως «εγκληματίες» (φαίνεται μπαίνει εύκολα στην Ελλάδα η ταμπέλα “εγκληματική οργάνωση”).

Στη συνέχεια έδειξαν μία φωτογραφία ενός πατριώτη που φορούσε μία παραδοσιακή φορεσιά (δείχνουμε κάτω την φωτογραφία) τον οποίον τον σύνδεσαν με διάφορες οργανώσεις, στο τέλος θα μας έλεγαν πως είναι και ο Κάπτεν Χουκ που εισέβαλε στη «Χώρα του Ποτέ».

Στην Ελλάδα άλλωστε η λέξη «συνωμοσιολόγος» είναι «μόδα», την χρησιμοποιούν για όποιον αντιδράει στα lockdown και στα κυβερνητικά μέτρα. Μήπως για να μην είναι κάποιος «συνωμοσιολόγος» θα πρέπει να κάθεται στον καναπέ του;

Να υπενθυμίσουμε πως παρόμοια επίθετα είχαν χρησιμοποιήσει και για τις χιλιάδες Ελλήνων που είχαν μαζευτεί στο Σύνταγμα μετά την Συμφωνία των Πρεσπών. Εκεί είχαν δείξει φωτογραφίες πολιτών με περικεφαλαίες χαρακτηρίζοντας τους ως «ακροδεξιούς» και λοιπά…

Άραγε «συνωμοσιολόγοι» ήταν και οι Έλληνες που πανηγύριζαν στη Λισαβώνα μετά την κατάκτηση του Euro το 2004;

Στην παρακάτω φώτο βλέπετε τους «συνωμοσιολόγους» σύμφωνα με τα ΜΜΕ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.