ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο υπέροχος καιρός στην Αττική μέχρι στιγμής διαψεύδει τους μετεωρολόγους – Από τις πιο ηλιόλουστες μέρες του χειμώνα

Ο υπέροχος καιρός στην Αττική μέχρι στιγμής διαψεύδει τους μετεωρολόγους – Από τις πιο ηλιόλουστες μέρες του χειμώνα

(Ανανέωση 14:45) Σε ένα ακόμα φιάσκο των μετεωρολόγων εξελίσσεται -μέχρι στιγμής- η κακοκαιρία «Λέανδρος», καθώς αντί για χιόνια και καταιγίδες μέχρι στιγμής ολόκληρη η Αττική έχει «χαρά θεού», και μία από τις πιο ηλιόλουστες μέρες του χρόνου.

Συγκεκριμένα η θερμοκρασία αυτή την ώρα αντί για 4-5 είναι περίπου… 15 βαθμοί Κελσίου.

Αν και οι μετεωρολόγοι υποστήριζαν πως η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από χθες, στη συνέχεια τη μετέφεραν για σήμερα κι επειδή ούτε σήμερα δείχνουν να επιβεβαιώνονται, η κακοκαιρία μεταφέρθηκε εκ νέου για Σάββατο-Κυριακή μέχρι Δευτέρα-Τρίτη.

Άραγε θα συνεχίσουν έτσι μέχρι να το πετύχουν;

Την άλλη εβδομάδα πάντως υποστηρίζουν πως θα έχει ηλιοφάνεια και 16-17 βαθμούς, τώρα πως γίνεται αυτό αφού υποτίθεται ότι θα χτυπήσει και ο «Λέανδρος» είναι ένα ερώτημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν πολλοίς, η τρομοκρατία των μετεωρολόγων θυμίζει αυτή των λοιμωξιολόγων που έχουμε συνηθίσει εδώ και 9 μήνες και μάλιστα έχει και το ίδιο αποτέλεσμα, να μένει ο κόσμος κλεισμένος μέσα. Μήπως έχει και την ίδια αιτία;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.