ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πυρά» Π.Πολάκη κατά Κ.Μητσοτάκη: «Όπου να ‘ναι τελειώνεις εσύ και οι ακρίδες που έφερες στη χώρα»

«Πυρά» Π.Πολάκη κατά Κ.Μητσοτάκη: «Όπου να ‘ναι τελειώνεις εσύ και οι ακρίδες που έφερες στη χώρα»

Αναφορά στον Παύλο Πολάκη έκανε από το βήμα της Βουλής, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Στο ζήτημα των ΜΕΘ δεν ήθελα να επανέλθω» ενώ απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα πρόσθεσε: «Αποσύρατε προσεκτικά τον αψύ συντοπίτη μου, τον κ. Πολάκη, ο οποίος θα έδινε αγώνα να μας πείσει» ενώ διάβασε μερικούς τίτλους δημοσιευμάτων από την εποχή της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Άμεση ήταν η απάντηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

«Είδα δυο ασθενείς, έκανα ένα χειρουργείο (γιατί εγώ έχω δουλειά δεν είμαι κυρίως βουλευτής και πολιτικός) συναντήθηκα με το Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων, πήγα στα Σφακιά ,έκανα συναντήσεις εδώ και έλεγξα την πορεία κάποιων έργων που έχει χρηματοδοτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ,(Φρούριο Φραγκοκαστελλου), μου έκανε το τραπέζι ο σύντεκνος μου ο Βρανας και έρχομαι το απόγευμα Αθήνα (όπως σου ‘πε κι ο Αλέξης)» τονίζει με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Στη συνέχεια, παροτρύνει τον Έλληνα πρωθυπουργό να μην ανησυχεί για εκείνον, αλλά να ανησυχεί για τον ίδιο τον εαυτό του, εξηγώντας τον λόγο.

«Να ανησυχείς που όπου νά΄ναι, τελειώνεις εσύ και οι ακρίδες που έφερες στη χώρα και την τρώνε» σημειώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επισυνάπτοντας και μια φωτογραφία από την τοποθεσία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.