ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ν. Παππάς: «Η ΝΔ έχει εκχωρήσει τον σχεδιασμό του αύριο στις τράπεζες»

Ν. Παππάς: «Η ΝΔ έχει εκχωρήσει τον σχεδιασμό του αύριο στις τράπεζες»

Συνέντευξη έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, όπου και αναφέρθηκε στον «νέο-ΣΥΡΙΖΑ», αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της καραντίνας η κυβέρνηση.

Υπογραμμίζει ότι η διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, που είναι ομόφωνα ψηφισμένη, «συγκροτεί το νέο “εμείς”, αναγνωρίζει την αναγκαιότητα συνάντησης όλων των θετικών παραδόσεων της Αριστεράς και του προοδευτικού κόσμου στη βάση ενός αριστερού προγράμματος».

Ο κ. Παππάς αναφέρει πως είναι ιστορική υποχρέωση προς τη «μεγάλη μερίδα αριστερών και προοδευτικών ανθρώπων που στηρίζει, ψηφίζει, πιστεύει και υπηρετεί τον ΣΥΡΙΖΑ», να του δοθεί η δυνατότητα «να συνδιαμορφώσει το νέο πρόσωπο της Αριστεράς που θέλει να είναι χρήσιμη για τον λαό». «Όσο πιο μαζικό κόμμα χτίσουμε τόσο πιο δύσκολο θα είναι να μας πιέσουν», τονίζει.

Ο κ. Παππάς σημειώνει ότι για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται αντίθετα από τη ΝΔ που «έχει εκχωρήσει τον σχεδιασμό του αύριο στις τράπεζες, των οποίων η λογική είναι αντίθετη με το συμφέρον της εθνικής οικονομίας και της κοινωνίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπογραμμίζει ότι η ανάσχεση της ύφεσης, η διάσωση δεκάδων χιλιάδων επιχειρήσεων και θέσεων εργασίας απαιτούν γενναία δημόσια παρέμβαση και άμεσα μέτρα στήριξης. Υποστηρίζει ότι τα περί προσφυγής στον ESM –«που σημαίνει Μνημόνιο»- τα επαναφέρουν «κάποιοι τραπεζικοί κύκλοι» γιατί «μάλλον έχουν βάλει στο μάτι και τα 15 δισ. του “σκληρού” μαξιλαριού, ενώ επιθυμούν και εξωτερικούς καταναγκασμούς για να μονιμοποιηθεί ένα πτωχευτικό δίκαιο όπως αυτό που ετοιμάζει η Ν.Δ. και είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.