ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χ. Γιαννούλης για σποτ ΣΥΡΙΖΑ: «Το ήθελα πολύ πιο σκληρό και προς άλλη κατεύθυνση»

Χ. Γιαννούλης για σποτ ΣΥΡΙΖΑ: «Το ήθελα πολύ πιο σκληρό και προς άλλη κατεύθυνση»

Για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από το οποίο σατιρίζει τα ποσά που δόθηκαν στα ΜΜΕ για την ενημέρωση για τον κορωνοϊό, αναφέρθηκε ο βουλευτής του κόμματος, Χρήστος Γιαννούλης.

“Εγώ αυτό το σποτ θα το ήθελα πολύ πιο σκληρό και προς άλλη κατεύθυνση. Δεν είναι το ζήτημα το σποτ, είναι ότι έχει ξεκινήσει μία παρελκυστική και εκτός του στόχου συζήτηση. Προς άλλη κατεύθυνση, προς το κεντρικό μήνυμα μία κυβέρνησης που σε ένα υπόγειο γεμάτο καπνούς προσπαθεί να συναλλαχθεί με παρασιτικά Μέσα Ενημέρωσης και όχι τα Μέσα Ενημέρωσης που είναι στην πρώτη γραμμή και επιβεβαιώνουν ότι η τιμή μας είναι η δουλειά μας, ότι η τιμή μας και η αξιοπιστία μας είναι το καλύτερο περιουσιακό πλεονέκτημα της δημοσιογραφίας και των ανθρώπων της, για τους ανθρώπους που δεν χρειάζεται να πείσουν αν τα παίρνουν ή δεν τα παίρνουν. Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι αργυρώνητοι, αλλά υπάρχουν πολλοί”, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Οι μόνοι που έχουμε πλεόνασμα νομοθέτησης και όχι έπεα πτερόεντα είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί η ΝΔ να ισχυρίζεται ότι η λεηλασία και η μεγάλη αγωγή χρηματοδότησης από αδιαφανείς πόρους προς τα Μέσα Ενημέρωσης συνέβησαν όλα στα 4,5 χρόνια και πριν ζούσαμε στη γειτονιά των αγγέλων και τώρα στη γειτονιά των χερουβείμ. Ότι ξαφνικά όλα τα δεινά της λαθροχειρίας στον Τύπο ξεκίνησαν επί ΣΥΡΙΖΑ, είναι αμετροέπεια, είναι χυδαιότητα αυτό το πράγμα και δεν ακουμπάει και στην ιστορική αποτύπωση”, σημείωσε ο κ. Γιαννούλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.