ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σφοδρή προσωπική επίθεση Α.Τσίπρα σε Κ.Μητσοτάκη για την εξαγορά των ΜΜΕ λόγω του κορωνοϊού – Τι είπε για Ε.Μαρινάκη

Σφοδρή προσωπική επίθεση Α.Τσίπρα σε Κ.Μητσοτάκη για την εξαγορά των ΜΜΕ λόγω του κορωνοϊού  – Τι είπε για Ε.Μαρινάκη

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τη λίστα Πέτσα και την απουσία κριτηρίων, έτσι ώστε να δοθούν με απόλυτη διαφάνεια τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων στα ΜΜΕ.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ο πρωθυπουργός «μοίρασε τα χρήματα στο πίσω γραφείο του Μαξίμου λες και ήταν χρήματα της οικογένειάς του.

Αναλυτικά:

«Πόσο αυτογελοιοποίηση μπορείτε να αντέξετε κύριε Μητσοτάκη. Ανακοινώσατε μετά από 2,5 μήνες καθυστέρηση τη λίστα της ντροπής, που αποδεικνύει ότι μοιράσατε 20 εκατ, στο πίσω γραφείο του Μαξίμου, ξέρετε αυτό πίσω από τη σκάλα, λες και ήταν λεφτά της οικογένειας. Και τα μοιράσατε σε όποιον σας αρέσει. Χωρίς κριτήρια. 20 εκατ. λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων. 1% μόνο για ξεκάρφωμα σε μη φιλοκυβερνητικά μέσα.

Και τα υπόλοιπα χωρίς κριτήρια με μόνο στόχο τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης.

Και είχατε και το θράσος προχθές να δηλώσετε ότι δε τα μοιράσατε εσείς, αλλά η εταιρεία στην οποία αναθέσατε. Μόνο που είναι η ίδια εταιρία που είχε αναλάβει τη προεκλογική σας καμπάνια.

Δε ντρέπεστε κ. Μητσοτάκη να λέτε τόσο χοντρά ψέματα στον ελληνικό λαό; Σε ποιους νομίζετε ότι απευθύνεστε;

Και ήρθε όμως χθες και το απόγειο της γελοιοποίησης. Ήρθε η απόφαση Μαρινάκη να σας τα γυρίσει πίσω. Τι έγινε; Δε τη κάνατε σωστά τη μοιρασιά;

Σε κάθε περίπτωση δεν είστε μόνο εκτεθειμένος αλλά και καταγέλαστος και δεν έχετε άλλη επιλογή από το να πάρετε πίσω όχι μόνο τα λεφτά που σας επιστρέφει ο Μαρινάκης, αλλά όλα τα λεφτά που μοιράσατε χωρίς ντροπή σε ΜΜΕ για να σας φιλοτεχνούν το προφίλ.

Να πάρετε πίσω το πρόγραμμα της ντροπής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φαντάζομαι θα δώσετε κάποια στιγμή απαντήσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.