ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ένταση ανάμεσα στον Α. Λοβέρδο και τον Σ. Φάμελλο για τις τηλεοπτικές άδειες [βίντεο]

Ένταση ανάμεσα στον Α. Λοβέρδο και τον Σ. Φάμελλο για τις τηλεοπτικές άδειες [βίντεο]

Κόντρα στον τηλεοπτικό αέρα είχαν ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Σωκράτης Φάμελλος με φόντο τις τηλεοπτικές άδειες..

Καλεσμένοι στο πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, αρχικά ο κ.Λοβέρδος ανέφερε προς τον κ. Φάμελλο, ότι το θέμα με τα «βοσκοτόπια», όπως τόνισε χαρακτηριστικά, το έβαλε ο κ.Καμμένος. «Το έβαλε μέσα στην κυβέρνηση το έτερο κόμμα. Εδώ δεν συνεννοείστε μεταξύ σας για την αλήθεια επί θεμάτων εντιμότητας, έρχεστε να τα πείτε τώρα σε εμάς», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. «Εδώ σας είπε γίδα resort», σχολίασε ο κ. Λοβέρδος

Άμεση ήταν η αντίδραση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 από τον κ.Φάμελλο, ο οποίος είπε: «Είναι αστείο με υποθέσεις να κάνουμε πολιτική, όπως επίσης δεν δέχομαι πολιτική σε αυτό το επίπεδο που συζητάμε σοβαρά να χρησιμοποιούν κοινές εκφράσεις όπως «σανό». Αυτό απεικονίζει ακριβώς τη δική σας άποψη για την πολιτική».

«Γιατί δεν κάνετε ένσταση επί του διαγωνισμού», είπε προς τον κ.Λοβέρδο ο κ.Φάμελλος και συνέχισε: «Γιατί δεν κάνατε τόσα χρόνια διαγωνισμό κ. Λοβέρδο; Γιατί δεν είχατε τα κότσια τα πολιτικά να κάνετε διαγωνισμό; Τώρα που κάναμε διαγωνισμό το ένα σας μυρίζει, το άλλο σας βρωμάει».

«Όχι, δεν περνάνε τα ψέματα πια. Τέρμα το σανό», ανταπάντησε ο Λοβέρδος.

«Ωραίο επίπεδο. Σας αφήνω στους τηλεθεατές. Κάνετε σόου στην τηλεόραση», σχολίασε ο κ.Φάμελλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.