ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαξίμου: «Κρύβεται ο Μητσοτάκης» – ΝΔ: Να δοθούν απαντήσεις για τη «λίστα Τσίπρα»

Μαξίμου: «Κρύβεται ο Μητσοτάκης» – ΝΔ: Να δοθούν απαντήσεις για τη «λίστα Τσίπρα»

«Κρύβεται» ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς δεν απάντησε σε τίποτα από τα ζητήματα που του έθεσε ο πρωθυπουργός. Με αυτό τον τρόπο σχολιάζουν κυβερνητικοί κύκλοι την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ σε ό,τι αφορά την ομιλία του πρωθυπουργού οι ίδιοι κύκλοι σημειώνουν πως «για πρώτη φορά ακούστηκαν στην Βουλή ονόματα και διευθύνσεις για τη διαφθορά και την διαπλοκή».

Ειδικότερα, κυβερνητικές πηγές σημειώνουν πως «ο κύριος Μητσοτάκης, όπως αναμενόταν, δεν απάντησε σε καμιά ερώτηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα». Αντιθέτως “προσπέρασε τα ερωτήματα που του τέθηκαν για την Siemens, τα θαλασσοδάνεια του κόμματός του, το  ΚΕΕΛΠΝΟ, τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων, τις λίστες φοροφυγάδων που κρύφτηκαν σε συρτάρια, ως «θεωρίες συνομωσίας»”.”Οι πολίτες που παρακολουθούν την συζήτηση, κρίνουν” καταλήγουν.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό της ΝΔ οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη είδαν «πλήρη επικράτησή» του έναντι του πρωθυπουργού. Σημειώνουν δε ότι «δεν ακούσαμε κάτι καινούριο από τον πρωθυπουργό, αυτά που είπε ήταν αναμάσημα των όσων έχει πει. Αποκαλύφθηκε όλη η μεθόδευση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Ο πρωθυπουργός δεν έκανε πρόταση για την αντιμετώπιση της διαφθοράς και της διαπλοκής εν αντιθέσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που κατέθεσε εννέα συγκεκριμένες προτάσεις». «Περιμένουμε» κατέληγαν οι συνεργάτες του Κ. Μητσοτάκη, «να απαντήσει ο κ. Τσίπρας στις ερωτήσεις που του έθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ, που συμπυκνώθηκαν στη λίστα Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ».

Μαξίμου: Οι κύκλοι του κ. Μητσοτάκη ενθουσιάστηκαν από τον αρχηγό τους

Άμεση ήταν η απάντηση του Μαξίμου στις πηγές από τη ΝΔ, καθώς με εμφανή διάθεση ειρωνείας, ανέφερε πως: «Οι κύκλοι Μητσοτάκη ενθουσιάστηκαν από τον αρχηγό τους».

Αναλυτικά αναφέρουν: «Πλήρη επικράτηση του κ. Μητσοτάκη» είδαν οι συνεργάτες του, σύμφωνα με πηγές των ίδιων…

Προφανώς η τακτική του κ. Μητσοτάκη, να προσπεράσει όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν, ως «θεωρίες συνομωσίας», τους ικανοποίησε.  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΟΙ συνήγοροι των καναλαρχών έχουν χάσει κάθε μέτρο σοβαρότητας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.