ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν. Βούτσης: «Το Συμβούλιο της Επικρατείας ευθυγραμμίστηκε με μια σαφή πολιτική θέση»

Ν. Βούτσης: «Το Συμβούλιο της Επικρατείας ευθυγραμμίστηκε με μια σαφή πολιτική θέση»

Επικριτικός για το Συμβούλιο της Επικρατείας μετά την απόφασή του για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών εμφανίστηκε και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης λίγες ώρες μετά την επίθεση σε βάρος των δικαστών του Ανωτάτου Δικαστηρίου από την Όλγα Γεροβασίλη λέγοντας ότι «μας προκαλεί αρνητική εντύπωση ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας ευθυγραμμίστηκε με μια σαφή πολιτική θέση».

Ο κ. Βούτσης, μάλιστα, κάλυψε την κυβερνητική εκπρόσωπο λέγοντας ότι «δεν είναι υβριστική η δήλωσή της γιατί αναφερόταν σε μια διαδρομή της περασμένης πενταετίας». «Ξέρετε ότι η συνέχεια δεν είναι μόνο του κράτους αλλά και της εξουσίας» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Βουλής.

Όσον αφορά τα επόμενα βήματα για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών αυτό ο κ. Βούτσης είπε ότι θα ξεκινήσει εκ νέου τη διαδικασία για τη συγκρότηση του ΕΣΡ αφού θα έχει κλείσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα με την έκδοση της απόφασης και την όποια νομοθετική πρωτοβουλία που θα αναλάβει η κυβέρνηση.

Μιλώντας για την διάταξη που προανήγγειλλαν την Τετάρτη ο Νίκος Παππάς και η Όλγα Γεροβασίλη, ο πρόεδρος της Βουλής τη χαρακτήρισε ενδιάμεση λύση καθώς όπως είπε «είναι προφανές ότι δεν είναι αυτή η άποψη της κυβέρνησης ειδικά για το θέμα του αριθμού των αδειών».

Ο κ. Βούτσης αναφέρθηκε στη συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ και στο θέμα που προέκυψε με την τροπολογία για το «μαύρο» που κατέθεσε και τελικά απέσυρε η κυβέρνηση την περασμένη εβδομάδα λέγοντας ότι «προσπαθούμε να συμπεριφερόμαστε συλλογικά, θα έπρεπε να περιμένει αυτή η τροπολογία και να είναι διαφορετική και το αναγνώρισε και ο κ. Παππας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τέλος το αν ήταν σοφό εκ μέρους της κυβέρνησης να ανοίξει τόσα μέτωπα για τις τηλεοπτικές άδειες ο πρόεδρος της Βουλής είπε ότι «δεν ξέρω αν ήταν σοφή η επιλογή να στήσει καβγά για τις άδειες αλλά ηταν θέση της κυβέρνσης να προσπαθήσει να κάνει αυτό που έκανε σε ένα θέμα που όποιος πήγε να ασχοληθεί με αυτό κάηκε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.