ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σύγκρουση εφ όλης της ύλης αναμένεται στη Βουλή σήμερα για το πόρισμα της εξεταστικής για το δανεισμό κομμάτων και ΜΜΕ

Σύγκρουση εφ όλης της ύλης αναμένεται στη Βουλή σήμερα για το πόρισμα της εξεταστικής για το δανεισμό κομμάτων και ΜΜΕ

Σήμερα η ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής (έναρξη 13:00) κατα την οποία θα συζητηθεί το πόρισμα της εξεταστικης επιτροπής για τα δάνεια κομμάτων και Μέσων Ενημέρωσης.

Η διαδικασια διεξάγεται εν μέσω των εξαιρετικά ρευστών ισορροπιών που εχουν διαμορφωθεί για μια ακομα φορα στις Βρυξέλλες αναφορικά με την διαπραγμάτευση της ελληνικής κυβερνησης με τους πιστωτές και αναπόφευκτα η συζητηση εκτος απο τα ζητήματα της διαπλοκής θα επεκταθεί στην πορεία για την ολοκλήρωση της 2ης αξιολογησησης αλλα και στο ενδεχόμενο λήψης νέων επώδυνων δημοσιονομικών μέτρων. 

Σύμφωνα δε με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσιπρας εκτος απο τις επιθέσεις προς την αντιπολίτευση αναφορικά με τα δάνεια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα τοποθετηθεί για την πορεία των διαπραγματεύσεων αλλα και για τις εξελίξεις στον ΔΟΛ. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν οτι ο πρωθυπουργός θα καλέσει για μια ακομα φορα την αντιπολίτευση να πάρει θέση για τις πιθανές νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα μπορούσαν να βγάλουν το συγκρότημα απο το τραπεζικό αδιέξοδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη δραματική τροπή που εχουν πάρει για μια ακομα φορα οι συνομιλίες με τους δανειστές αλλα και στο ανοικτό ενδεχόμενο λήψης νέων σκληρών μέτρων αναμένεται να επικεντρωθεί και ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος θα επαναφέρει το αίτημα για εκλογες αλλα και οι, Φωφη Γεννηματα και Σταύρος Θεοδωράκης.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.