ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σήμερα στις 6 ορκίζεται ο Τ.Κουίκ: Διαλύεται η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ

Σήμερα στις 6 ορκίζεται ο Τ.Κουίκ: Διαλύεται η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ

Ο Τέρενς Κουίκ, όπως είναι ήδη γνωστό, ως πρώτος επιλαχών, θα πάρει τη θέση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου, ο οποίος παραιτήθηκε μετά την υπερψήφιση του πρωτοκόλλου ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και θα ορκιστεί σήμερα στις 6

Ο υφυπουργός Εξωτερικών αναμένεται αμέσως μετά την ορκωμοσία του να ανεξαρτητοποιηθεί, καθώς εδώ και καιρό έχει διαχωρίσει τη θέση του από τους ΑΝΕΛ και στηρίζει πλήρως την κυβέρνηση.

Η εξέλιξη αυτή ουσιαστικά σηματοδοτεί και τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, καθώς δεν θα πληρούν πλέον τα κριτήρια -απαιτούνται πέντε βουλευτές εκλεγμένους με το ίδιο κόμμα- του σχετικού άρθρου του Κανονισμού της Βουλής.

Ο Πάνος Καμμένος έδωσε τον τόνο από την Κυριακή, εξαπολύοντας πυρά κατά του υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ.

«Ο Κουίκ γύριζε σε Αυστραλία και Αμερική και μίλαγε για το ιερό όνοµα της Μακεδονίας και γονάτιζε στα μνημεία. Τελικά από το τζετ λαγκ της εξουσίας, και όχι µόνο, μέθυσε» είπε αρχικά ο κ. Καμμένος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως μετά, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στράφηκε και κατά του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, τον οποίο κατήγγειλε έμμεσα για μεθοδεύσεις σε ό,τι αφορά τη διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ και τονίζοντας πως «έχει αποδείξει ότι είναι ο χειρότερος πρόεδρος που έχει περάσει ποτέ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.