ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υπερκομματικοί οι νέοι αντιπρόεδροι της Βουλής – Δείτε πόσες ψήφους έλαβαν

Υπερκομματικοί οι νέοι αντιπρόεδροι της Βουλής – Δείτε πόσες ψήφους έλαβαν

Ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι ο μεγάλος νικητής για την εκλογή των αντιπροέδρων της Βουλής. Συγκέντρωσε 290 ψήφους σε σύνολο 295 ψηφισάντων και πήρε μόλις 5 παρών. Τον Νικήτα Κακλαμάνη ψήφισε ψήφισε το σύνολο των βουλευτών της αντιπολίτευσης.

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου έλαβε 212 ψήφους και 83 παρών.

Ο τρίτος αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Μπούρας συγκέντρωσε 273 ψήφους και μόλις 22 παρών.

Πολλές ψήφους έλαβε και ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Βίτσας που συγκέντρωσε 282 ψήφους και μόλις 13 παρών.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από το Κίνημα Αλλαγής συγκέντρωσε 214 ψήφους και 81 παρών.

Ο Γιώργος Λαμπρούλης από το ΚΚΕ πήρε 273 και 22 παρών.

Τις λιγότερες ψήφους συγκέντρωσε ο υποψήφιος από την ελληνική λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. Ο Απόστολος Αβδελάς πήρε 180 ψήφους και 114 παρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Σοφία Σακοράφα από το ΜέΡΑ25 έλαβε 243 και 52 παρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.