ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζωντανά από τη Βουλή η παρέμβαση του Κ. Μητσοτάκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο (βίντεο)

Ζωντανά από τη Βουλή η παρέμβαση του Κ. Μητσοτάκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο (βίντεο)

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει στην Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για την αμυντική συμφωνία ΗΠΑ-Ελλάδας, και σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναμένεται να ανακοινώσει πρωτοβουλίες για τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Μητσοτάκης θα αναλύσει το σκεπτικό της κυβέρνησης για την τροπολογία που ψηφίστηκε χθες και θα ζητήσει από όλους τους εμπλεκόμενους ήπια στάση ώστε επιλυθούν τα προβλήματα.

Φήμες ανέφεραν ότι ο πρωθυπουργός θα έφτανε στο σημείο να ανακοινώσει ακόμη και διακοπή του πρωταθλήματος, ωστόσο αυτές διαψεύδονται κατηγορηματικά από το κυβερνητικές πηγές.

Νωρίτερα, αναμένεται να ανέβει στο βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος θα κάνει κατά πληροφορίες σκληρή παρέμβαση για τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι προκάλεσε χάος και ότι εγκλωβίστηκε σε επιχειρηματικά συμφέροντα.

Δείτε τη συζήτηση ζωντανά από τη βουλή:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.