ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βούλη: Η αντιπολίτευση αντέδρασε στις δηλώσεις Σκέρτσου – «Παραμένει υπουργός;»

Βούλη: Η αντιπολίτευση αντέδρασε στις δηλώσεις Σκέρτσου – «Παραμένει υπουργός;»

Σφοδρά πυρά κατά του κ. Άκη Σκέρτσου συνεχίζει να εξαπολύει η αντιπολίτευση υποστηρίζοντας ότι η ανάρτηση του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού για την δίκη των δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη αποτελεί παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης.

Κατά την συνεδρίαση της επιτροπής Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης ανέφερε: «Θα ήθελα να ρωτήσω αν ο κ. Σκερτσος παραμένει υπουργός γιατί από εχθές έχει επιλέξει για τον εαυτό του τον ρόλο του εισαγγελέα. Η σιωπή του Μαξίμου είναι εντυπωσιακή. Δείχνει την ιδιοκτησιακή αντίληψη της ΝΔ για τα πάντα. Μπορούν να λένε στους εισαγγελείς τι να κάνουν, να μην πληρώνουν δάνεια, να προσβάλουν τις γυναίκες με σποτάκια και να κοροϊδεύουν τους ελεύθερους επαγγελματίες» για να προσθέσει «Το ερώτημα για τον κ. Σκέρτσο παραμένει».

Τι ώθησε τον. κ. Σκέρτσο να γράψει κάτι τέτοιο. Ιδίως σε μια τόσο δύσκολη, βάρβαρη και σκοτεινή δολοφονία. Τα αντανακλαστικά που δεν έχει ο κ. Μητσοτάκης με τον κ. Σκέρτσο, που δεν τα είχε με τα τραγούδια έξω απ’ το Μαξίμου, τα είχε ο κ.Μπακογιάννης που ζήτησε συγνώμη για τα χθεσινά στην Ομόνοια».

Απο το ΚΙΝΑΛ η κυρία Νάντια Γιαννακοπούλου σημείωσε: «Όλο το πανελλήνιο περιμένει την απόδοση της δικαιοσύνης σε αυτό το ακατανόητο και αποτρόπαιο έγκλημα μιας νέας κοπέλας. Το σχόλιο του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και η παρέμβαση ήταν παντελώς λάθος και ακατανόητη μια μέρα πριν βγει απόφαση. Υπήρξε ζήτημα με την εισαγγελέα, και υπερέβη ως ένα βαθμό την θέση της. Ήταν συναισθηματικά φορτισμένη. Η ίδια άλλωστε ανασκεύασε γιατί υπήρξε μεγάλη αντίδραση του δικηγορικού κόσμου.

Ο κ. Σκέρτσος όμως δεν υπερέβη τον ρόλο του με αυτή του την παρέμβαση; Δεν είναι ένας οποιοσδήποτε πολίτης, έχει συγκεκριμένο ρόλο δίπλα στον πρωθυπουργό. Ένα πολιτικό πρόσωπο δεν μπορεί να μπαίνει μέσα σε τέτοιες αντιδικίες ιδίως λίγες ώρες πριν βγει η απόφαση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για «απαράδεκτη και προκλητική παρέμβαση της κυβέρνησης στην δίκη των δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη» μίλησε και η κυρία Μαρία Κομνηνάκα από το ΚΚΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.