ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βουλή: Στις 22 Ιουλίου ψηφίζει η Ολομέλεια για Δ. Παπαγγελόπουλο

Βουλή: Στις 22 Ιουλίου ψηφίζει η Ολομέλεια για Δ. Παπαγγελόπουλο

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου προγραμματίστηκε από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής να διεξαχθεί η συζήτηση και ψηφοφορία των πορισμάτων της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί με τις τοποθετήσεις των εισηγητών και αγορητών των κομμάτων και θα οργανωθούν τρεις κύκλοι ομιλητών. Ο κάθε κύκλος θα αποτελείται από πέντε βουλευτές από το κόμμα της ΝΔ, τρεις από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και έναν από κάθε κόμμα της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Στη συζήτηση θα μπορούν να πάρουν το λόγο όσοι πολιτικοί αρχηγοί θα το επιθυμήσουν και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων. Επίσης, δικαίωμα λόγου θα έχει και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.

Η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε η μυστική ψηφοφορία να ξεκινήσει γύρω στις 9 το βράδυ. Λόγω των μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας του κορωνοϊού η ψηφοφορία θα διεξαχθεί ανά ομάδες των εκατό βουλευτών. Η καθεμία θα έχει στη διάθεσή της μία ώρα για να ψηφίσουν οι βουλευτές της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ψηφοδέλτιο θα είναι ένα, στο οποίο θα είναι εγγεγραμμένα ξεχωριστά το κάθε ένα από τα οκτώ αδικήματα για τα οποία το πόρισμα της πλειοψηφίας παραπέμπει στη Δικαιοσύνη το Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, προκειμένου οι βουλευτές να έχουν τη δυνατότητα επιλογής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.