ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα σημάδια που σας δείχνουν ότι η μπαταρία του κινητού σας χρειάζεται αλλαγή

Τα σημάδια που σας δείχνουν ότι η μπαταρία του κινητού σας χρειάζεται αλλαγή

Η μπαταρία του κινητού σας έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής και η ίδια σας η συσκευή προσπαθεί να σας δείξει με τον δικό του αθόρυβο τρόπο ότι φτάνει το τέλος.

Αυτά είναι τα λιγότερο εμφανή συμπτώματα ότι η μπαταρία του smartphone σας εξαντλείται.

  • Το smartphone αρχίζει να λειτουργεί παράξενα. Για παράδειγμα, κλείνει ξαφνικά τις εφαρμογές και λειτουργεί πιο αργά. Η αιτία μπορεί να είναι μια αποτυχημένη ενημέρωση ή μια σχεδόν νεκρή μπαταρία.
  • Το smartphone απενεργοποιείται ή επανεκκινείται από μόνο του. Αυτό μπορεί επίσης να είναι το αποτέλεσμα σφαλμάτων λογισμικού, αλλά αν αυτό συμβεί μετά από πλήρη επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, είναι καλύτερο να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας.
  • Το πιο εμφανές σύμπτωμα είναι ότι η μπαταρία δεν είναι πλήρως φορτισμένη παρόλο που την έχουμε φορτίσει για αρκετή ώρα.
  • Ένα άλλο σύμπτωμα είναι ότι αμέσως μετά την αποσύνδεση από το φορτιστή, το επίπεδο φόρτισης μειώνεται δραστικά κατά 10-20%.
  • Μια πολύ ζεστή μπαταρία μπορεί πολύ εύκολα να εκδηλώσει δυσλειτουργία. Σε αυτήν την περίπτωση, συνιστάται να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή καθώς μπορεί να πιάσει ακόμα και φωτιά.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης θα πρέπει να ανησυχήσετε όταν:

  • Ένα άλλο εξίσου επικίνδυνο σύμπτωμα είναι μια μπαταρία που θερμαίνεται εξαιρετικά, τόσο κατά τη φόρτιση όσο και κατά τη διάρκεια της κανονικής χρήσης.
  • Η έλλειψη απόκρισης κατά τη σύνδεση στο φορτιστή μπορεί επίσης να υποδηλώνει πρόβλημα με την μπαταρία, αν και αυτό δεν ισχύει πάντα.
  • Τα περισσότερα smartphones έχουν πλέον επιλογή στην οποία ο χρήστης μπορεί να ελέγξει την κατάσταση της «υγείας» της μπαταρίας.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.