ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Facebook Messenger – Instagram: Ξεκίνησε η ενοποίηση των μηνυμάτων

Facebook Messenger – Instagram: Ξεκίνησε η ενοποίηση των μηνυμάτων

Το Facebook, από τις αρχές του 2019 είχε αποκαλύψει το σχέδιό του, σχετικά με την ενοποίηση των messaging υπηρεσιών της (Instagram, Messenger, WhatsApp). Ωστόσο, χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί μήνες προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίησή του.

Έτσι με ανακοίνωσή της η Facebook αναφέρει πως πλέον θα είναι ευκολότερο από ποτέ να έρθεις σε επαφή με τους φίλους και την οικογένεια σου χωρίς να σκέφτεσαι ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς. Ύστερα από 18 μήνες αφότου ο Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ενσωματώσει τις δύο πλατφόρμες, το έκανε πράξη.

Η συγχώνευση των δύο εφαρμογών απαιτεί τη συναίνεση του χρήστη για να επιτρέψει και τη συγχώνευση των λογαριασμών τους. Το Facebook προσφέρει νέες δυνατότητες για να δελεάσει τους χρήστες να το πράξουν.

​Έτσι εάν αποδεχτούν θα μπορούν να στείλουν αυτοκόλλητα, να παρακολουθούν βίντεο Instagram με φίλους κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων και να στέλνουν μηνύματα που εξαφανίζονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Facebook ανακοίνωσε ότι τα νέα χαρακτηριστικά θα κυκλοφορήσουν αμέσως σε «μερικές χώρες» και «σύντομα παγκοσμίως».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.