ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Τα μυστικά του Google που κάθε χρήστης του θα πρέπει να γνωρίζει

Τα μυστικά του Google που κάθε χρήστης του θα πρέπει να γνωρίζει

Η Google είναι ίσως η σελίδα με τις περισσότερες επισκέψεις καθημερινά σε όλο τον κόσμο, καθώς άνθρωποι στρέφονται εκεί για οποιαδήποτε αναζήτηση.

Πολλοί ωστόσο δεν εκμεταλλεύονται πλήρως τις δυνατότητες της μηχανής αναζήτησης, χάνοντας σε χρόνο και ποιότητα αποτελεσμάτων.

Τρόποι να βελτιώσεις τις αναζητήσεις υπάρχουν πολλοί και οι περισσότεροι είναι πια γνωστοί. Χωρίς αυτό να σημαίνει ωστόσο πως δεν έχουμε πολλά ακόμα τρικ στη φαρέτρα μας…

Καιρός

Η μηχανή αναζήτησης μπορεί να σου εμφανίσει αμέσως τον καιρό για μια περιοχή, γράφοντας απλώς «καιρός» και τον ταχυδρομικό κώδικα του σημείου που μας ενδιαφέρει. Μπορείς αντί για τον Τ.Κ. να βάλεις το όνομα της πόλης, με τον ταχυδρομικό κώδικα παίρνεις ωστόσο πιο ακριβή αποτελέσματα.

Το ίδιο γίνεται και με κινηματογράφους ή ταινίες και τον ταχυδρομικό κώδικα, βλέπεις ποιες ταινίες παίζονται στην περιοχή σου.

Εντοπισμός πτήσης ή πακέτου

Με το όνομα της αεροπορικής και τον αριθμό πτήσης εμφανίζεται η κατάσταση της πτήσης και η ώρα άφιξης. Και όποια άλλη πληροφορία είναι διαθέσιμη για τη συγκεκριμένη πτήση.

Το ίδιο γίνεται και με τους αριθμούς αποστολής των πακέτων σε πολλές εταιρίες παράδοσης (όπως οι UPS και Fedex). Πολύ γρηγορότερα δηλαδή από το να μπαίνεις στις ιστοσελίδες των εταιριών και να ψάχνεις εκεί το πακέτο.

Αριθμομηχανή

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Google Search ως κομπιουτεράκι, εισάγοντας απλώς την πράξη. Αν βάλεις, για παράδειγμα, 100 + 200 θα πάρεις αμέσως το αποτέλεσμα 300. Η μηχανή δουλεύει το ίδιο καλά και με πιο περίπλοκες μαθηματικές πράξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.