Ποια ρούχα μπαίνουν στην… κατάψυξη για να διατηρήσουν την καλή τους κατάσταση

Ποια ρούχα μπαίνουν στην… κατάψυξη για να διατηρήσουν την καλή τους κατάσταση

Όλοι αγαπάμε τα ρούχα μας και σίγουρα θέλουμε να τα διατηρούμε καθαρά και σε καλή κατάσταση. Ωστόσο σε μερικές περιπτώσεις ένα καλό πλύσιμο και σιδέρωμα δεν αρκεί. Μερικά ρούχα χρειάζεται να μπουν στην κατάψυξη!

Ναι, καλά άκουσες! Υπάρχει λόγος που κάποια ρούχα πρέπει να τα βάλεις στην κατάψυξη εάν θέλεις να τα φοράς και να μοιάζουν με καινούρια.

Δες ποια ρούχα μπαίνουν… κατάψυξη για να διατηρήσουν την καλή τους κατάσταση:

  • Δερμάτινα: Αν θέλεις να φρεσκάρεις τα δερμάτινά σου, βάλτα σε πλαστική σακούλα και άφησέ τα στην κατάψυξη για μια νύχτα. Θα σκοτώσεις τα μικρόβια και θα απομακρύνεις την άσχημη μυρωδιά.
  • Κολάν: Αν θες να ζήσουν περισσότερο και να μην ξεχειλώνουν, βάλε τα κολάν σου στην κατάψυξη. Έτσι, σκληραίνουν και διατηρούνται για περισσότερο καιρό. Ρίξτους λίγο νερό, στράγγιξέ τα και βάλτα σε μια πλαστική σακούλα στην κατάψυξη για μια νύχτα.
  • Κασμίρ: Αν θες να διατηρήσεις τα κασμιρένια σου ρούχα ανέπαφα, βάλτα στην κατάψυξη σε μια πλαστική σακούλα με φερμουάρ για 1-2 ώρες. Θα τα βοηθήσει να μην «μαδάνε».
  • Τζιν: Καθάρισε το τζιν παντελόνι σου από τα βακτήρια, τα μικρόβια και τις μυρωδιές, αφήνοντάς το για μια νύχτα μέσα σε μια πλαστική σακούλα στην κατάψυξη. Δεν θα χρειαστεί να το πλένεις τόσο συχνά.
  • Παπούτσια: Μπορείς να ανοίξεις τα καινούρια σου παπούτσια. Πάρε πλαστικές σακούλες, γέμισέ τες με νερό και βάλε μια μέσα σε κάθε παπούτσι. Βάλε τα παπούτσια στην κατάψυξη και όσο παγώνει το νερό, τόσο θα διαστέλλεται και θα ανοίγει τα παπούτσια. Ακόμη, μπορείς να διώξεις τις άσχημες μυρωδιές από τα παπούτσια. Όταν αρχίσουν να μυρίζουν, σκότωσε τα βακτήρια, βάζοντάς τα σε μια πλαστική σακούλα και μέσα στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.