ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Φωτογραφίες-σοκ του Τζ.Έπσταϊν: Στην αγκαλιά του ανήλικη μέσα στο ιδιωτικό του τζετ – Επέστρεφαν από την… Disneyland

Φωτογραφίες-σοκ του Τζ.Έπσταϊν: Στην αγκαλιά του ανήλικη μέσα στο ιδιωτικό του τζετ – Επέστρεφαν  από την… Disneyland

Φωτογραφίες σοκ από το 2004 του αυτόχειρα παιδόφιλου και χρηματιστή Τζέφφρεϊ Έπσταϊν μέσα στο ιδιωτικό του τζετ με ανήλικο κορίτσι να βρίσκεται στην αγκαλιά του στα 30.000 πόδια, έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Το κορίτσι φαίνεται να κοιμάται στην αγκαλιά του Έπσταϊν καθώς όλοι τους, μαζί με την κατηγορούμενη για μαστροπεία Ghislaine Maxwell επέστρεφαν από την… Disneyland.

Πάντως όπως σημειώνει η εφημερίδα, δεν υπάρχουν στοιχεία ότι το κορίτσι η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Έπσταϊν.

Άλλες φωτογραφίες δείχνουν τον χρηματιστή να διασκεδάζει στο Crystal Palace μαζί με ανυποψίαστες, για τις ερωτικές προτιμήσεις του, οικογένειες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο Επστάιν δεν χαρίστηκε εξόδων για το συγκεκριμένο ταξίδι μιας ομάδας 10 ατόμων στην Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα. Στους φιλοξενούμενους περιλαμβάνονταν η Ghislaine Maxwell,και η Sarah Kellen όπως και το μοντέλο από την Σλοβακία Nadia Marcinkova.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.