Διάγγελμα Ν.Τραμπ: «Yπέγραψα για κατάσταση έκτακτης ανάγκης» – Aγρια επίθεση σε CNN & Σόρος!

Διάγγελμα Ν.Τραμπ: «Yπέγραψα για κατάσταση έκτακτης ανάγκης» – Aγρια επίθεση σε CNN & Σόρος!

Με διάγγελμα ο Ν.Τραμπ απευθύνθηκε προς το αμερικανικό έθνος για “πολύ κρίσιμες αποφάσεις που αφορούν την εθνική ασφάλεια της χώρας”. “Υπογράφω για κατάσταση έκτακτης ανάγκης και αυτό είναι σπουδαίο πράγμα” τόνισε επιβεβαιώνοντας πλήρως το χτεσινό ρεπορτάζ του pronews.gr.

Ο Ν.Τραμπ είπε πως δεν πιστεύει τα δεδομένα των υπηρεσιών και της πληροφορίες τους για την διακίνηση ναρκωτικών ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε ρεπόρτερ του CNN λέγοντας πως θα θωρακίσει την χώρα του και του ζήτησε να μην διαδίδει “fake news”!

“Εχεις ατζέντα, είσαι fake news” είπε στον ρεπόρτερ του CCN, Jim Acosta με τον τελευταίο να κάνει όντως “fake” ερώτηση!

https://twitter.com/BreakingNLive/status/1096444573138804738


Με διάγγελμα από τον “Κήπο των Ρόδων”, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε ότι η κατασκευή του τείχους «δεν γίνεται επειδή είναι προεκλογική υπόσχεση, που είναι», αλλά για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και της ανθρωπιστικής κρίσης της οποίας υπεύθυνος είναι ο Σόρος και οι υπάλληλοι του όπως έχει πει παλαιότερα.

«Θέλουμε να σταματήσουμε τους εγκληματίες και τις συμμορίες να έρχονται στη χώρα μας», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Θα υπογράψουμε σήμερα και θα εφαρμόσουμε μια εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης και αυτό είναι σπουδαίο», δήλωσε ο Ν.Τραμπ.

“Θα αντιμετωπίσουμε όλη αυτή την εγκληματικότητα. Το τείχος θα κτιστεί” τόνισε.

“Πρόκειται για εισβολή. Για μια εισβολή ναρκωτικών, συμμοριών και trafficking. Πρόκειται για ανθρωπιστική καταστροφή. (σσ ο Ν.Τραμπ έχει αναφέρει ως υπεύθυνο της ανθρωπιστικής κρίσης τον Τ.Σόρος)

Θα την αντιμετωπίσω. Είμαι υποχρεωμένος να προστατέψω την χώρα μου, την οικονομία και την ασφάλεια των πολιτών μου.

Kανω πράξη αυτό που είπα. Ξανακάνω μεγάλη την Αμερική. Αυτό ήταν και το σύνθημα μου προεκλογικά.

Δεν μπορεί να γίνει trafficking γυναικών και κοριτσιών μέσω νόμιμων σημείων εισόδου. Oι παράνομοι δεν περνούν μέσω των νόμιμων συνόρων, αλλά μέσω διόδων που δεν έχουν τείχος”.

Αυτή η κίνηση αναμένεται να πυροδοτήσει άγριες συγκρούσεις μεταξύ Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών καθώς οι τελευταίοι κάνουν λόγο για μια αντισυνταγματική προσπάθεια εκ μέρους του Αμερικανού προέδρου για να χρηματοδοτήσει την κατασκευή του τείχους χωρίς την έγκριση από το Κογκρέσο .

Ο ίδιος ο Ν.Τραμπ παραδέχτηκε ότι αναμένει νομική δράση σχετικά με την κήρυξη έκτακτης ανάγκης.

«Πιθανώς να καταλήξει στο Ανώτατο Δικαστήριο», δήλωσε.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης τον βοηθά να βρει τα 5,7 δισ. δολάρια που χρειάζεται για την κατασκευή του τείχους, παρακάμπτοντας το Κογκρέσο που δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του.

Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή.

Δείτε το βίντεο






Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.