ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι 45άρες Κλόντια Σίφερ, Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ φωτογραφίζονται μαζί και… εξαφανίζουν τις 20άρες [φωτό]

Οι 45άρες Κλόντια Σίφερ, Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ φωτογραφίζονται μαζί και… εξαφανίζουν τις 20άρες [φωτό]

H χρυσή τριάδα των ’90ς επιστρέφει κάνοντας μία από τις καλύτερες φωτογραφίσεις μόδα που έχουν υπάρξει ποτέ.

Η Κλόντια Σίφερ, η Ναόμι Κάμπελ και η Σίντι Κρόφορντ πρωταγωνιστούν στην νέα ανοιξιάτικη SS16 καμπάνια του οίκου Balmain.

Το  όνειρο του καλλιτεχνικού διευθυντή του Balmain, Οlivier Rousteing γίνεται πραγματικότητα και οι θρυλικές γυναίκες της μόδας ποζάρουν στο φακό φορώντας ασύλληπτα ωραίες δημιουργίες του οίκου.

 Οι φωτογραφίες για τη νέα καμπάνια του οίκου έχουν ασπρόμαυρο φόντο, ενώ πίσω από το φακό είναι ο διακεκριμένος φωτογράφος Steven Klein.

“Είναι ένα νέο κεφάλαιο για τον οίκο Balmain” λέει ο Rousteing. “Μερικές φορές ο κόσμος μπερδεύεται και νομίζει πως όλα γίνονται για τα social media και το Instagram. Ο οίκος Balmain έχει ψυχή, δεν είναι μόνο για τους followers. Σχετίζεται με τα όνειρα και την αγάπη και νομίζω πως με αυτήν την καμπάνια θα το αναδείξω αυτό και επιστρέφω στις ρίζες του.

Αυτή η καμπάνια έχει σχέση με ό, τι με κάνει να αγαπώ στη μόδα, κι αυτές οι τρεις γυναίκες είναι αυτό ακριβώς. Αυτές οι τρεις ήταν που με έκαναν να την αγαπήσω χθες, να την αγαπάω σήμερα και θα με κάνουν να την αγαπώ και στο μέλλον”, λέει ο Rousteing στη Vogue.

«Βλέποντας την φωτογράφιση, ένιωθα σαν να είμαι σε όνειρο, γιατί ήξερα πως θα ήταν κάτι εμβληματικό που θα δεν θα ξεχνούσα ποτέ» λέει. “Το συνειδητοποιείς δουλεύοντας μαζί τους, είναι πολύ διαφορετικό από το να δουλεύεις με τα μοντέλα του σήμερα” συμπληρώνει. “Ξέρουν τόσο καλά τον εαυτό τους.

Η καριέρα τους είναι τόσο δυνατή. Ξέρουν το σώμα τους τόσο καλά. Κινούνται την ίδια στιγμή που κινείται και η κάμερα. Ο Steven τις ξέρει επίσης πολύ καλά, οπότε ήταν πολύ καλή συνεργασία”, συμπλήρωσε ο ίδιος.

Η «μεγάλη συνάντηση» έγινε κάτω από πολύ ωραίο κλίμα. Τα μοντέλα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, να θυμηθούν τα παλιά και να ξανανιώσουν φωτομοντέλα

«Μου άρεσε πολύ που έβλεπα ξανά τη Cindy και την Naomi. Κάθε φορά είναι σαν να συνεχίζω την κουβέντα από την προηγούμενη μέρα. Ζήσαμε απίστευτες στιγμές μαζί. Με την Cindy μιλούσαμε για την οικογενειακή ζωή και με τη Naomi για το ότι ακόμη θεωρείται ‘κορμί’ στην αγορά και γελούσαμε» είπε η Schiffer. «Ανυπομονώ να δω τις φωτογραφίες, θα δώσουν λίγη περισσότερη αξιοπιστία στα μάτια της κόρης μου» σχολίασε η Crawford.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.