ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Survivor: «Λύγισε» ο Ντάνος – «Ενιωσα ανεπιθύμητος στο σπίτι που ζούσα» (βίντεο)

Survivor: «Λύγισε» ο Ντάνος – «Ενιωσα ανεπιθύμητος στο σπίτι που ζούσα» (βίντεο)

Ο παίκτης του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, στο συμβούλιο του νησιού «λύγισε» βγάζοντας την πίεση των τελευταίων μηνών.

Έμεινε τελευταίος και μόνος στην ομάδα των «Διασήμων» αν και από την αρχή, τα περισσότερα μέλη της ομάδας του δεν τον ήθελαν βγάζοντάς τον συνέχεια προτεινόμενο.

Αφού εξολοθρεύτηκαν όλοι οι συμπαίκτες του, ο Ντάνος έφτασε να ζει μόνος του στην καλύβα τις τελευταίες ημέρες, κερδίζοντας μάλιστα και το κολιέ της ασυλίας στο τελευταίο αγώνισμα, το οποίο τον έστειλε και απευθείας στον ημιτελικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με δάκρυα στα μάτια, μίλησε για τις στιγμές που ένιωσε ανεπιθύμητος από μια μερίδα της ομάδας και με εμφανή τη συγκίνηση ανέφερε «Ακου Σάκη, έτυχε να κοντραριστώ σε εισαγωγικά με κάποιους συμπαίκτες μου και να μην θέλουν για παρέα ή οτιδήποτε γιατί υπερασπίστηκα τις αξίες του σπιτιού μου και τα πράγματα τα οποία κατάλαβα στη ζωή μου μέσα από τα βιώματά μου. Το ότι είμαι ακόμα εδώ, χαίρομαι γιατί έκανα αυτό το πράγμα και καλά έκανα. Δεν ήταν εύκολο αλλά για κανένα παιχνίδι δεν θα πούλαγα το σπίτι μου και ό,τι με έχει κάνει να μάθω αυτή η ζωή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.