ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Τα πιο “καυτά κουνελάκια” αναστατώνουν τα social media [φωτό]

Τα πιο “καυτά κουνελάκια” αναστατώνουν τα social media [φωτό]

Είναι σέξι ούτως ή άλλως, αλλά φροντίζουν να προκαλούν ακόμη περισσότερο ανεβάζοντας αποκαλυπτικές και «καυτές» φωτογραφίες τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα… τρελαίνοντας τον ανδρικό πληθυσμό.

Πρόκειται για τα «κουνελάκια» του Playboy που φαίνεται πως ξέρουν να παίζουν καλά με το φακό, ακόμη και του κινητού τους!

Jessica Ashley 111

Το προφίλ της νεαρής Playmate έχει ως επί το πλείστον -πολύ- αποκαλυπτικές φωτογραφίες και σέξι πόζες. Ξέρει να παίζει με το φακό και φαίνεται κάνοντας συχνά «δώρα» στους σχεδόν ένα εκατομμύριο followers της στο Intagram. Η ίδια διαθέτει λογαριασμό και στο Facebook τον οποίο ανανεώνει συνεχώς με νέες φωτογραφίες και δημοσιεύσεις!

Roxanna Dunlop 212

Το 24χρονο μοντέλο από το Τορόντο εκτός από καθηλωτικά μάτια έχει και το αντίστοιχο κορμί και φροντίζει να το επιδεικνύει. Ωστόσο η όμορφη Roxanna ανεβάζει συνήθως πιο σεμνές φωτογραφίες με τα καινούρια της ρούχα ή τα διάφορα γεύματά της. Βέβαια οι fans της προτιμούν τις πιο προσωπικές.

Stephanie Branton 313

Miss Playboy Σεπτέμβριος 2014! Το ξανθό κουνελάκι ανεβάζει συνεχώς παιχνιδιάρικες φωτογραφίες, με πιο πρόσφατη αυτή που στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, φορώντας τα απολύτως απαραίτητα! Το σέξι μοντέλο έχει μόλις 180.000 followers στο Instagram τους οποίους φιλοδοξεί να αυξήσει με τις προκλητικές φωτογραφίες της!

Dani Mathers 414

Η Playmate του 2015 με τους μισό εκατομμύριο followers στο Instagram αγαπά να ποζάρει με τα προκλητικά εσώρουχά της και να συγκεντρώνει χιλιάδες likes και σχόλια από τους θαυμαστές της. Εκτός από τις φωτογραφίες έχει ιδιαίτερη αδυναμία και στα βίντεο όπως φαίνεται από το προφίλ της.

Brittny Ward 515

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 25χρονη Brittny αγαπά τις selfies ακόμη κι αν δεν δείχνουν το πρόσωπό της, αλλά το σώμα της! Καυτά εσώρουχα και πόζες κατακλύζουν το προφίλ της, με τους θαυμαστές της να παραληρούν σε κάθε δημοσίευσή της. Η ίδια φαίνεται να το απολαμβάνει και δεν τους αφήνει ποτέ παραπονεμένους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.