ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κ.Τσάβαλου: «Έχασα τη δουλειά μου επειδή είπα όχι σε σεξουαλική πρόταση σκηνοθέτη»

Κ.Τσάβαλου: «Έχασα τη δουλειά μου επειδή είπα όχι σε σεξουαλική πρόταση σκηνοθέτη»

Η Κατερίνα Τσάβαλου αναφέρθηκε σε σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί, ενώ αποκάλυψε ότι έχασε δουλειά επειδή αρνήθηκε πρόταση για σεξουαλική επαφή με σκηνοθέτη.

Ολοένα και πληθαίνουν οι καταγγελίες γυναικών που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση, μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Τα Νέα», ότι η δική της δύσκολη εμπειρία, προέκυψε στο θέατρο όταν αρνήθηκε, όπως λέει η ίδια, να υποκύψει στις προτάσεις σκηνοθέτη και έχασε τελικά τη δουλειά.

Δυστυχώς, όπως λέει η Κατερίνα Τσάβαλου, η περίπτωσή της δεν είναι η μόνη, αφού και στο χώρο του θεάματος υπάρχουν πλέον αναφορές για άνδρες που εκμεταλλευόμενοι τη θέση της εξουσίας τους παρενοχλούν υφιστάμενές τους. «Είναι πολύ εύκολο να πέσει κάποιος θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Γιατί οποιοσδήποτε, σε οποιοδήποτε χώρο χρησιμοποιεί την ιδιότητά του και σου λέει ότι αν δεν υποκύψεις, δεν θα πάρεις της δουλειά» είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.