ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεροκέφαλοι και οι δύο: Oδηγοί Μερσέντες μπλόκαραν τούνελ για 40λεπτά! (βίντεο)

Ξεροκέφαλοι και οι δύο: Oδηγοί Μερσέντες μπλόκαραν τούνελ για 40λεπτά! (βίντεο)

Επί 40 λεπτά ήταν μπλοκαρισμένο ένα τούνελ οδικής κυκλοφορίας στο Μέιντενχεντ της Βρετανίας, όσα λεπτά δηλαδή διήρκησε η διαμάχη μεταξύ δύο οδηγών Μερσέντες.

Η διακοπή της κυκλοφορίας επήλθε όταν ένας ηλικιωμένος οδηγός μπήκε ανάποδα στο τούνελ. Η γυναίκα οδηγός με τη Μερσέντες φρέναρε και περίμενε ο άλλος οδηγός να κάνει όπισθεν ώστε εκείνη να περάσει, δεδομένου ότι εκείνη είχε εισέλθει κανονικά στο τούνελ ενώ ο ηλικιωμένος είχε παραβιάσει τον Κ.Ο.Κ.

Όσο η ώρα περνούσε, η ούρα των οχημάτων μεγάλωνε, ωστόσο κανείς από τους δύο οδηγούς δεν υποχωρούσε. Οδηγοί άλλων οχημάτων εξηγούσαν στην εφημερίδα Daily Mail, ότι ο άνδρας οδηγός της Μερσέντες βρισκόταν σε κατάσταση πανικού και ως εκ τούτου ήταν ανίκανος να προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση, πόσω μάλλον να οδηγήσει το όχημα με την όπισθεν, εκτός του τούνελ. Οι οδηγοί ενημέρωσαν τη γυναίκα οδηγό της Μερσεντές για την αδυναμία του ηλικιωμένου να υποχωρήσει, ωστόσο εκείνη παρέμεινε ανένδοτη. Επέμενε ότι είχε δίκιο και συνεπώς έπρεπε να της δοθεί προτεραιότητα.

Μετά από 30 λεπτά, ο ηλικιωμένος οδηγός προσπαθεί να βγει από το τούνελ, όμως χτυπάει στο τοίχωμα του τούνελ.

Το βίντεο τελειώνει με τον άνδρα οδηγό να εξέρχεται τελικά από το τούνελ.

Όσο για την απουσία της τροχαίας, οδηγοί ανέφεραν στην εφημερίδα ότι εκλήθη σχετικά γρήγορα, όμως όταν έφθασε στο σημείο, το περιστατικό είχε λήξει και σχεδόν όλοι οι αποκλεισμένοι οδηγοί είχαν αποχωρήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.