ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Τα 5 πιο παράξενα ρεκόρ Γκίνες (φώτο)

Τα 5 πιο παράξενα ρεκόρ Γκίνες  (φώτο)

Οι ικανότητες μερικών ανθρώπων πραγματικά εντυπωσιάζουν. Μάλιστα, εδώ και 64 χρόνια, το Ρεκόρ Γκίνες, αναδεικνύει αυτά τα ταλέντα και μας αφήνει… άφωνους.

Ωστόσο, πολλά από αυτά, πραγματικά είναι αλλόκοτα και ο οργανισμός αποφάσισε να τα αναδείξει.

“Υπάρχουν πολλά (ρεκόρ) που είναι ικανά να κάνουν πολλούς ανθρώπους παγκοσμίως να μείνουν έκπληκτοι» δήλωσε ο αρχισυντάκτης του Παγκοσμίου Ρεκόρ Γκίνες, Craig Glenday στο Buzzfeed News.

Δείτε τα 5 πιο παράξενα Ρεκόρ Γκίνες:


Οι περισσότερες οδοντογλυφίδες που χώρεσαν σε ένα μούσι (3.500 οδοντογλυφίδες)


Ο άνδρας με τα περισσότερα τατουάζ

Η μεγαλύτερη συλλογή αναμνηστικών από τη σειρά ταινιών «Transformer»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


Ο μεγαλύτερος ενισχυτής κιθάρας

Η έφηβη με τα πιο μακριά μαλλιά στον κόσμο (έχουν μήκος περίπου 1,70)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.