ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Έξαλλος ο Άγγελος Μπράτης του GNTM λέει σε φιλόδοξο «μοντέλο»: «Είναι αντιεπαγγελματικό αυτό που έκανες» (βίντεο)

Έξαλλος ο Άγγελος Μπράτης του GNTM λέει σε φιλόδοξο «μοντέλο»: «Είναι αντιεπαγγελματικό αυτό που έκανες» (βίντεο)

«Χθες δημιούργησες ένα μεγάλο πρόβλημα στα backstage».

Η 20χρονη Άννα είχε συγκινήσει στις οντισιόν του GNTM με την προσωπική της ιστορία. Τότε κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το bootcamp, μετά πέρασε και στην επόμενη φάση και σήμερα ανέβηκε στην πασαρέλα. Τα όσα, όμως, έλεγε κατά τη διάρκεια που έψαχναν τι ρούχα πρέπει να της βάλουν, έκαναν έξαλλο τον Άγγελο Μπράτη και αυτός ήταν ο λόγος που την έκοψαν.

«Χθες δημιούργησες ένα μεγάλο πρόβλημα στα backstage. Όταν συμβαίνει μια επίδειξη μόδας, ο κόσμος που βρίσκεται πίσω, στα backstage, είναι εκεί για να δουλέψει. Η δουλειά σου είναι να αναδείξεις τα ρούχα, δεν είναι να τσακώνεσαι και να ενοχλείς τη διαδικασία. Δεν σου άρεσε το ρούχο σου, γκρίνιαζες… Δεν είσαι εκεί για να διαλέξεις το ρούχο. Κάποιοι άλλοι είναι επαγγελματίες και ξέρουν καλύτερα από σένα τι ρούχο πρέπει να φορέσεις. Είναι εντελώς αντιεπαγγελματικό αυτό που έκανες. Λυπάμαι, αλλά αυτός είναι ο λόγος που είσαι εκτός Next Top Model», της είπε ο Άγγελος Μπράτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.