ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

GNTM: Πρώην παίκτρια «στολίζει» τις συμπαίκτριές της: «Αποχώρησα κι έμειναν οι κοντές καρ…όλες μέσα!» (βίντεο)

GNTM: Πρώην παίκτρια «στολίζει» τις συμπαίκτριές της: «Αποχώρησα κι έμειναν οι κοντές καρ…όλες μέσα!» (βίντεο)

Έπαθε σοκ η Κατερίνα Καινούργιου με τις βωμολοχίες της πρώτην παίκτριας του Greece’s Next Top Model!

Η Ειρήνη Ερμίδου βγήκε από το Greece’s Next Top Model και πήγε σε κέντρο περιποίησης. Πριν ξεκινήσει το μανικιούρ, η υπεύθυνη του καταστήματος θέλησε να ανεβάσει στο Instagram ένα βίντεο με την Ειρήνη.

Εκεί ήταν που η πρώην παίκτρια του GNTM άνοιξε το στόμα της και βγήκαν από μέσα… δράκοι! Η Κατερίνα Καινούργιου έπαθε σοκ!

«Τελικά αποχώρησα κι έμειναν οι κοντές οι καρ…λες μέσα!», είπε η πάντα γλυκιά Ειρήνη Ερμίδου.

Η Κατερίνα Καινούργιου, όταν ξαναβρήκε τη λαλιά της σχολίασε: «Καλά, τι είπε; Παιδιά μου το έχουν πει άνθρωποι που είναι μέσα από την παραγωγή, δεν μπορούσαν να παίξουν αυτά που γινόντουσαν μέσα στο σπίτι! Ήταν το επίπεδο τόσο χαμηλό και το λεξιλόγιο τους όχι μόνο φτωχό λεξιλόγιο, απαράδεκτο»!

Πιο πριν καλεσμένη στην φωλιά των Κου Κου, η Ειρήνη Ερμίδου απαντώντας στους χρήστες του twitter η πρώην παίκτρια του GNTM άρχισε να κράζει δίχως έλεος όλες τις συμπαίκτριες της.

Καλό λόγο δεν είπε για καμία. «Έχω πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου», ήταν μια από τις κορυφαίες της ατάκες.

Μεταξύ άλλων είπε ότι για την Ελντα ήθελε να φύγει από το σπίτι του GNTM «γιατί ήταν ψεύτρα», ενώ στην ερώτηση «ποιο κορίτσι είναι πιο διπρόσωπο» απάντησε: «Πολλές… Αμανατίδου… Μικάλεα…».

Κάθετη ήταν και για το ποιο κορίτσι δεν συμπαθεί: «Στεριανού… τελείως ψευτιά…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.