ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Ε.Τσακαλώτος: «Υπάρχει τώρα φως στο τέλος του τούνελ»

Ε.Τσακαλώτος: «Υπάρχει τώρα φως στο τέλος του τούνελ»

Θέλαμε σαφήνεια επί του συνολικού προγράμματος που δεν υπήρχε στο Eurogroup του Μαϊου, είπε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλέιδης Τσακαλώτος που ευχαρίστησε τον Γ. Ντάισελμπλουμ και την γαλλική κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον υπουργό Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ. Με τα δήλωση του ΔΝΤ ότι γυρίζουμε μια σελίδα εμπρός δεν μπορούμε να είμαστε απογοητευμένοι ανέφερε και υπογράμμισε ότι το Eurogroup θα κάνει το παν για να γυρίσουμε σελίδα.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει τώρα περισσότερη σαφήνεια για το λαό και τις χρηματαγορές. Υπάρχει τώρα φως στο τέλος του τούνελ. Κοιτάμε το μέλλον με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Η ακροτελεύτια παράγραφος λέει: «Έμείς δεσμευόμαστε να βοηθησουμε την Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της να έχει πρόσβαση στην αγορά. Το χρέος πλεον εξαρτάται από την ανάπτυξη και το ρυθμό που θα έχει αυτή. Είναι ζωτικής σημασίας να απαριθμήσουμε το χρέος και να δημιουργήσουμε έναν μηχανισμό ανάπτυξης ανέφερε. Όλες οι πλευρές προσπάθησαν για συμβιβασμό , δημιουργούμε οδικό χάρτη για να γυρίσει η Ελλάδα σελίδα, είπε ο κ. Τσακαλώτος.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης είπε ότι «το πακέτο στέλνει ένα αξιόπιστο μήνυμα πρός τις αγορές. Το ΔΝΤ περιμένουμε να επαναξιολογήσει τη βιωσιμότητα του χρέους πριν από το τέλος του προγράμματος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.