ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Bloomberg: «Απουσιάζουν οι επενδύσεις την στιγμή που η Ελλάδα ξαναφτιάχνει την οικονομία της»

Bloomberg: «Απουσιάζουν οι επενδύσεις την στιγμή που η Ελλάδα ξαναφτιάχνει την οικονομία της»

Το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg σε δημοσίευμά του κάνει λόγο για «ανάρρωση» της Ελλάδας από την οικονομική τραγωδία περιμένει ακόμα την τελευταία της πράξη με το άρθρο να επικεντρώνεται στην επενδύσεων στην χώρα.

Όσο δεν έρχονται οι επενδύσεις, η ελληνική τραγωδία δεν μπορεί να «κλείσει», επισημαίνει το άρθρο: «Ο παράγοντας – κλειδί των επενδύσεων ακόμα λείπει», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον οικονομολόγο της Εθνικής Τράπεζας Νικόλα Μαγγίνα, την ώρα που στην χώρα το κόστος κοινωνικής ασφάλειας παραμένει υψηλό, με την ανεργία σταθερά πάνω από 21%, εδώ και τέσσερα χρόνια, η Ελλάδα χρειάζεται επενδύσεις που θα αυξάνουν κατά μέσο όρο 8% μέσα στα επόμενα χρόνια, προκειμένου να ρίξει το ποσοστό αυτό κάτω από το 20%.

«Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επιμένει ότι η αυξανόμενη εμπιστοσύνη στην σταθερότητα της χώρας θα ανοίξει τις πύλες των επενδύσεων, όμως τα στοιχεία ότι αυτό συμβαίνει όντως είναι πενιχρά», επισημαίνει το άρθρο και παραθέτει τις πρόσφατες «περιπέτειες» με την Eldorado Gold και την περίπτωση του Ελληνικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.