ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν και ποια Κυριακή θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Μεταφέρεται λόγω Πρωτομαγιάς η κυριακάτικη λειτουργία τους

Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν και ποια Κυριακή θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Ξεκινούν από την Τρίτη 3 Μαΐου οι εαρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις, ενώ ανοικτά θα παραμείνουν τα καταστήματα την Κυριακή 8 Μαΐου.

Το «πράσινο φως» για μεταφορά της λειτουργίας της πρώτης Κυριακής της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου του Μαΐου, για την αμέσως επόμενη (Κυριακή 8/5), «άναψε» το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, απαντώντας έτσι θετικά στο αίτημα που κατέθεσε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).

Έτσι, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΕΣΘ, σύμφωνα με την απόφαση 40002/14-04-2022, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με βάση όσα προβλέπονται από το τελευταίο εδάφιο της παρ. 1 του άρθρου 16 του ν. 4177/2013, και επειδή η πρώτη Κυριακή του Μαΐου 2022 συμπίπτει με τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, η δυνατότητα λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων μετατίθεται χρονικά την επόμενη Κυριακή, δηλαδή στις 8 Μαΐου 2022.

Τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 1η Μαΐου 2022 θα παραμείνουν κλειστά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων επιτρέπεται η λειτουργία των καταστημάτων μία -την πρώτη- Κυριακή του εκπτωτικού διαστήματος, το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου και το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Στην περίπτωση που καταργηθούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, οι δύο αυτές Κυριακές θα μεταφερθούν σε άλλες χρονικές περιόδους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.