ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παράταση ασφαλιστικών υποχρεώσεων στον eΕΦΚΑ μέχρι τις 4 Οκτωβρίου – Ποιους αφορά

Δείτε την ανακοίνωση του ΕΦΚΑ

Παράταση ασφαλιστικών υποχρεώσεων στον eΕΦΚΑ μέχρι τις 4 Οκτωβρίου – Ποιους αφορά

Η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ μέσω μιας επίσημης ανακοίνωσης της, τονίζει ότι κατανοώντας τις δύσκολες συνθήκες που διαμόρφωσε η πρόσφατη κακοκαιρία σε επιχειρήσεις και ασφαλισμένους, και με στόχο τη διευκόλυνσή τους, παρατείνει μέχρι και την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 τις κάτωθι προθεσμίες ασφαλιστικών υποχρεώσεων πανελλαδικά:

– Καταβολής ασφαλιστικών εισφορών Ελεύθερων Επαγγελματιών, Αυτοαπασχολούμενων και Αγροτών, για τις οποίες είχε δοθεί αρχικά ως καταληκτική ημερομηνία η 29η Σεπτεμβρίου 2023.

– Υποβολής Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (Α.Π.Δ.) μισθολογικής περιόδου Αυγούστου 2023, εργοδοτών Κοινών Επιχειρήσεων & Οικοδομοτεχνικών Έργων και καταβολής των αντίστοιχων ασφαλιστικών εισφορών.

– Υποβολής Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (Α.Π.Δ.) μισθολογικής περιόδου Ιουλίου 2023, Δημοσίου και καταβολής των αντίστοιχων ασφαλιστικών εισφορών.

– Καταβολής εισφορών δόσεων προαιρετικής ασφάλισης, αναγνώρισης στρατιωτικής υπηρεσίας κ.λπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– Καταβολής καθυστερούμενων οφειλών και δόσεων όλων των ρυθμίσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.