ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυστραλία: 19χρονος δέχθηκε επίθεση από καρχαρία – Του δάγκωσε το κανό & τον «εκτόξευσε» στο νερό (βίντεο)

Ο νεαρός γλίτωσε χωρίς γρατζουνιά

Αυστραλία: 19χρονος δέχθηκε επίθεση από καρχαρία – Του δάγκωσε το κανό & τον «εκτόξευσε» στο νερό (βίντεο)

Από θαύμα γλίτωσε ένας 19χρονος στην Αυστραλία, καθώς δέχθηκε επίθεση καρχαρία, ο οποίος δάγκωσε το κανό του, κατά τη διάρκεια αγώνα σε παραλία στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας.

Ο Nathaniel Drummond, συμμετείχε σε αγώνα surf ski την Κυριακή, όταν ένας καρχαρίας -που πιστεύεται ότι ήταν λευκός- τον πέταξε στον αέρα πριν πέσει στο νερό, σύμφωνα με τον Guardian.

«Ο καρχαρίας ήρθε και δάγκωσε από πίσω (το κανό)», ανέφερε ο 19χρονος για το περιστατικό.

«Το surf ski κατά κάποιο τρόπο σηκώθηκε από το νερό και το επόμενο που θυμάμαι είναι να είμαι στον αέρα και μετά στο νερό. Είδα αυτή τη φιγούρα να ξαναμπαίνει στο νερό και ήταν ένας μεγάλος καρχαρίας», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

Ο Drummond δέχθηκε την επίθεση περίπου 30 δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση της κούρσας και ενώ βρισκόταν σχεδόν 800 μέτρα από την ακτή. Άλλοι συμμετέχοντες στον αγώνα τον ανέβασαν στα κανό τους μέχρι να φτάσει το σκάφος διάσωσης.

Ο 19χρονος δεν τραυματίστηκε, αλλά ο καρχαρίας προκάλεσε μια μεγάλη τρύπα στο κανό του.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένα τυχερό αγόρι» δήλωσε ο Daniel Willetts, επικεφαλής της ομάδας διάσωσης και υπογράμμισε ότι έπειτα από αυτό το περιστατικό δεν υπήρξαν άλλες αναφορές για εμφάνιση καρχαρία στην περιοχή.

«Ήταν απλώς ένα περιστατικό που συνέβη χωρίς καμία προειδοποίηση» είπε.

Ο Willets είπε ότι ένα δόντι του καρχαρία βρέθηκε στο κανό και δόθηκε στο τμήμα θαλάσσιας βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Flinders στην Αδελαΐδα. Θα χρησιμοποιήσουν το δόντι «για να προσπαθήσουν να αναλύσουν και να προσδιορίσουν ποιο είδος καρχαρία ήταν στην πραγματικότητα», πρόσθεσε ο Willetts.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.