ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μέσα από τα κύματα: Ένας σέρφερ απαθανατίζει τη θάλασσα… αλλιώς [εικόνες]

Μέσα από τα κύματα: Ένας σέρφερ απαθανατίζει τη θάλασσα… αλλιώς [εικόνες]

Οι περισσότεροι φωτογραφίζουν την προσπάθεια των σέρφερ από την ακτή, με πολλές από αυτές τις εικόνες να είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Πως είναι όμως να απαθανατίζεις τη στιγμή… μέσα από το κύμα;

Το θέαμα κόβει την ανάσα!

Ο φωτογράφος και σέρφερ Marck Botha βρέθηκε στον Ινδικό Ωκεανό και να κάνει αυτό που λίγοι τολμούν. Να βγάλει φωτογραφίες πάνω ή κάτω από την επιφάνεια, μέσα και κάτω από το κύμα.

Ο Marck απολαμβάνει το σερφ για πάνω από 20 χρόνια και έχει τρομερό πάθος για τον ωκεανό.

«Είχα τη δυνατότητα να απολαύσω μια μοναδική οπτική των κυμάτων και του νερού, μια οπτική που οι άνθρωποι δεν έχουν από την ακτή», αναφέρει για το έργο του.

«Το να είσαι στον ωκεανό είναι μια καταπληκτική εμπειρία, περιβάλλεται από ομορφιά, εμβαθύνεις στη φύση και είναι εμπειρία το να σε χτυπούν τα κύματα ασταμάτητα», συμπληρώνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.