ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Καιρός αύριο: Άστατο το σκηνικό με κατά τόπους έντονα φαινόμενα

Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν

Καιρός αύριο: Άστατο το σκηνικό με κατά τόπους έντονα φαινόμενα

Αύριο Τετάρτη 20 Μαρτίου ο καιρός αναμένεται άστατος με τα φαινόμενα να μετακινούνται προς τα ανατολικά.

Τα ξημερώματα θα φέρουν βροχές στην Αττική, τις Σποράδες και την Εύβοια αλλά και τα βόρεια τμήματα της Κρήτης, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.

Το πρωί της Τετάρτης τα φαινόμενα θα είναι έντονα στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου, πιο τοπικά στις Κυκλάδες και στα βόρεια τμήματα της Κρήτης. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα κεντρικά τους 14 βαθμούς, στα βόρεια από 8 έως 15 και στα νότια έως 15.

Αναλυτικά, στην Αττική βροχόπτωση θα σημειωθεί τα ξημερώματα ενώ από το πρωί ο καιρός θα βελτιωθεί. Στη Θεσσαλονίκη τα μεσάνυχτα θα σημειωθούν βροχές ενώ από το πρωί θα υπάρχει ηλιοφάνεια.

Καλύτερο το σκηνικό του καιρού από την Πέμπτη με ηλιοφάνεια και δυτικούς ανέμους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με τον καιρό της 25ης Μαρτίου, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στη δυτική και βορειοδυτική Ελλάδα. Στην Αττική θα είναι επίσης άστατος ο καιρός με κάποιες βροχές. Καλύτερος θα είναι ο καιρός στα νότια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.