ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βούλα: Τρία πιτ μπουλ επιτέθηκαν σε αδέσποτες γάτες και τις κατασπάραξαν (βίντεο)

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (28/10), κοντά στο Ασκληπιείο

Βούλα: Τρία πιτ μπουλ επιτέθηκαν σε αδέσποτες γάτες και τις κατασπάραξαν (βίντεο)

Λίγες ώρες, μετά την επίθεση ενός πιτ μπουλ στον 11χρονο στην Αρτέμιδα, στη δημοσιότητα, ήρθε ένα βίντεο από τη Βούλα, το οποίο απεικονίζει τη στιγμή όπου τρία σκυλιά της ίδιας ράτσας, επιτίθονται σε αδέσποτες γάτες και τις κατασπαράζουν.

Αυτόπτης μάρτυρας, κατήγγειλε πως το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (28/10), κοντά στο Ασκληπιείο, και τα τρία πιτ μπουλ κυκλοφορούσαν χωρίς λουριά και φίμωτρα.

Συγκριμένα, ο κάτοικος της περιοχής έκανε την παρακάτω ανάρτηση για το περιστατικό:

«Χθες έγινε ένα τρομερό περιστατικό. Τρία φονικά σκυλιά ράτσας πιτ μπουλ, τα έβγαλε κύριος που μένει κοντά στο Ασκληπιείο χωρίς λουριά και φίμωτρα, και κατασπάραξαν 6-7 γάτες στην Γεωργίου Παπανδρέου και συμβολή με Βασιλέως Παύλου. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι νεκρές γάτες αλλά ότι θα μπορούσαν να κάνουν επίθεση σε μικρά παιδάκια ή μικρόσωμα σκυλιά. Η Ε.Α μετά από καταγγελία που του έγινε, του βεβαίωσε πρόστιμο μόλις 300€ και λέγοντας ότι νομικά δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο (…)».

Ο ιδιοκτήτης των σκυλιών ισχυρίστηκε ότι άγνωστοι προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι του και άφησαν την πόρτα ανοιχτή, με αποτέλεσμα να βγουν στον δρόμο τα σκυλιά.

Μάρτυρες καταγγέλλουν ότι ο ίδιος βρισκόταν στο αυτοκίνητό του σε κοντινή απόσταση από το σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.