ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πάτρα: Εικόνες φρίκης με νεκρά ζώα στα Μοιραίικα – Υγειονομική βόμβα στην περιοχή

Οι λακκούβες όπου βρίσκονται τα ζώα έχουν βάθος περίπου τρία μέτρα

Πάτρα: Εικόνες φρίκης με νεκρά ζώα στα Μοιραίικα – Υγειονομική βόμβα στην περιοχή

Σε υγειονομική βόμβα έχουν μετατραπεί τα Μοιραίικα Πάτρας, καθώς νεκρά ζώα βρίσκονται μέσα σε λάκκους που έχουν δημιουργηθεί από συνεταιρισμό της περιοχής.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο συνεταιρισμός ρίχνει απόβλητα από ελιές στα συγκεκριμένα σημεία, τα οποία δεν είναι περιφραγμένα, με αποτέλεσμα τα ζώα να πέφτουν μέσα και να πνίγονται.

Οι λακκούβες έχουν βάθος περίπου τρία μέτρα και σύμφωνα με καταγγελίες περιοίκων στο σημείο έχουν βρεθεί πολλά ζώα όπως κατσίκια.

Οι περίοικοι αναφέρουν ότι οι λακκούβες δεν έχουν περιφραχτεί και τα νάιλον που χρησιμοποιούνται έχουν κενά και τρύπες.

Οι κάτοικοι καλούν τις αρχές να παρέμβουν προκειμένου να ληφθούν μέτρα, καθώς ελλοχεύει κίνδυνος για την υγεία του. Φωτογραφία: pelop

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.