ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Game of Thrones: Βγήκε το τρέιλερ της 8ης σεζόν (βίντεο)

Game of Thrones: Βγήκε το τρέιλερ της 8ης σεζόν (βίντεο)

Πολύ καιρό μείναμε δίχως ένα ερέθισμα. Για πολύ καιρό σκουριάσαμε περιμένοντας έστω και ένα μικρό κοκαλάκι. Το HBO άρχισε να γρασάρει τις μηχανές και τα γρανάζια του για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Στο trailer του προγράμματός του υπάρχουν αρκετές σκηνές από την τελευταία σεζόν του Game of Thrones και αυτό δεν μπορεί παρά να ενθουσιάσει όλους εμάς που το περιμένουμε πως και πως.

Η δεύτερη σεζόν του Big Little Lies είναι από τα δυνατά χαρτιά του HBO. Η δεύτερη σεζόν του The Deuce το ίδιο. Η τρίτη σεζόν του True Detective που αναζητά την δυναμική του επάνοδο με τον Μαχέρσαλα Αλί επίσης. Όμως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το Game of Thrones. Όχι μόνο γιατί μιλάμε για τη σειρά που άλλαξε τα πάντα στο τηλεοπτικό πεδίο.

Αλλά γιατί μιλάμε για την τελευταία της σεζόν. 8 και τέρμα. Με 6 επεισόδια μόλις. Ευτυχώς όμως θα είναι επεισόδια που θα υπερβαίνουν αρκετά τη μία ώρα. Μέχρι χθες γνωρίζαμε ελάχιστα με σιγουριά. Όλα ήταν υποθέσεις. Με μια κάποια ακρίβεια μεν, αλλά υποθέσεις. Από χθες έχουμε και – έστω – λίγα δευτερόλεπτα από σκηνές της 8ης σεζόν του Game of Thrones.

Εκεί όπου κυριαρχούν ο Τζον Σνόου, η Ντενέρις, ο Τίριον και φυσικά ο αρχηγός των White Walkers. Στην πραγματικότητα το trailer δείχνει συνολικά 20-25 δεύτερα από το GoT, αλλά μόλις τα 3 είναι από την επόμενη σεζόν. Σε αυτό το μικρό κλιπ βλέπουμε την αγκαλιά του Σνόου με την Σάνσα στο Castle Black κάτι που σηματοδοτεί την επιστροφή του ηγέτη του Night’s Watch στο Βορρά. Στο μέρος όπου θα πρέπει να σταματήσει η πορεία των White Walkers και των Wights.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.