ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

GReat: Γαστρονομική πανδαισία στην καρδιά της Ν.Υόρκης με τη σφραγίδα της Global Alive

GReat: Γαστρονομική πανδαισία στην καρδιά της Ν.Υόρκης με τη σφραγίδα της Global Alive

Το πρωτότυπο “Ηellenic Gastronomy Culinary Εvent – GReat Invest In Taste” διοργάνωσε η Global Alive LLC το βράδυ της Τετάρτης στο εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας Nerai στην καρδία της Νέας Υόρκης , με παρουσία πάνω από 30 δημοσιογράφων, bloggers και food editors, από την New York Post μέχρι το Forbes.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η γενική διευθύντρια του ΕΟΤ Βόρειας Αμερικής κυρία Γκρέτα Καματερού τιμήθηκε με το “Achievement Award” για την αδιάλειπτη προσφορά της στον Ελληνικό Τουρισμό.

Η κα Καματερού διαθέτοντας ένα εξαιρετικό μορφωτικό background στο χώρο του μάρκετινγκ κατόρθωσε να το μετουσιώσει, με τη στρατηγική και την εργατικότητα της, σε ραγδαία άνοδο του τουριστικού ρεύματος από την Βόρεια Αμερική στην Ελλάδα.

Την εκδήλωση προλόγισε ο γνωστός ζωγράφος Φίλιπος Τσιάρας ο οποίος εξέφρασε για άλλη μια φορά την μεγάλη του αγάπη για την μητέρα Ελλάδα, ενώ ενθουσίασε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους με την τέχνη και το μεράκι του καθώς και με το πάθος του για τις γεύσεις της Ελληνικής κουζίνας.

Η βραβευμένη τουριστική ταινία “Greece: 365 days destination” έπαιζε σε γιγαντοθόνη σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ο Ιδιοκτήτης του NERAI Σπύρος Μενεγάτος ήταν εξαιρετικός οικοδεσπότης καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και γεύσεις στους εξειδικευμένους και απαιτητικούς Food Editors.

Η εκδήλωση έκλεισε με εκλεκτό Κρητικό ρακόμελο και raffle, με τρείς τυχερούς δημοσιογράφους να κερδίζουν από ένα ταξίδι σε Μύκονο και Σαντορίνη, προσφορά της εταιρείας Aegean Islands promoκαι του κυρίου Κώστα Σκαγιάς.

Η Εvageline Plakas, έχοντας μια “ιδιαίτερη σχέση” με τη γαστρονομία καθώς για πολλά χρόνια ο πατέρας της διατηρούσε Ελληνικό εστιατόριο στην South Carolina, κέρδισε τις εντυπώσεις των διεθνών μέσων ενημέρωσης με την άψογη διοργάνωση και το σημαντικό της έργο για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού τονίζοντας ότι το καλό φαγητό και το καλό κρασί που το συνοδεύει «αποτελούν εμπειρία και κίνητρο για έναν ταξιδιώτη».

H GlobalAliveLLC προετοίμασε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι με πρωτόγνωρες και απολαυστικές γευστικές εμπειρίες ενώ, πρωτοπόρος πάντα στις νέες τάσεις, το 2019 θα διοργανώσει μία σειρά από μοναδικά ταξίδια, με πλούσια σε πολιτισμικά στοιχεία αλλά και με έντονη γαστρονομική δραστηριότητα ξεκινώντας από το Σικάγο, Φλόριντα και σε άλλες μεγάλες πόλης της Αμερικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας η εκδήλωση κέρδισε τις εντυπώσεις και τους…ουρανίσκους των διεθνών μέσων, σηματοδοτώντας την αρχή για μια σειρά από νέες γαστρονομικές περιπέτειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.