ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η συγκλονιστική «βραδιά του ευχαριστώ» του “make a wish” Hellas!

Η συγκλονιστική «βραδιά του ευχαριστώ» του “make a wish” Hellas!

Βραδιά σεισμικών δονήσεων πολλών ρίχτερ, άκρως συγκινητική, συγκλονιστική, ήταν η «βραδιά του ευχαριστώ» του “make a wish”, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 600 άτομα στο Κολλέγιο του Ψυχικού όπως διαβάσαμε στο sissysworld και την Σίσσυ Παπαγεωργίου όπου ένα από τα πολύτιμα αυτά «ευχαριστώ» του “make a wish” αφορούσε την ίδια και έργο της!

Και ήταν συγκλονιστική, όχι γιατί παρήλασαν κομψές και επιτηδευμένες κυρίες με πανάκριβα συνολάκια, επιφανειακά χαμόγελα και “comme Il faut”στησίματα, όπως είθισται να συμβαίνει σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις…

Ήταν συγκλονιστική γιατί παρήλασαν παιδιά της ευχής με φωσφορίζοντα μπαλόνια, χόρεψαν, τραγούδησαν συγκινητικά τραγούδια, γιατί εμφανίστηκαν στην οθόνη ευχές που χάρισαν ελπίδα στα παιδιά, γιατί χόρεψε και έπαιξε πιάνο ο 25χρονος Λέανδρος που 10 χρόνια πριν είχε κάνει την ευχή να αγοράσει πιάνο, που 10 χρόνια πριν πάλεψε για τη ζωή του και βγήκε νικητής, ήταν συγκλονιστική βραδιά γιατί μέσα από τον πόνο βγήκε μια ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας…!

Διαβάστε τη συνέχεια στο sissysworld!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.