ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η άγνωστη φωτογραφία του Κώστα Βουτσά με τον 2 ημερών γιο του (φωτο)

Η άγνωστη φωτογραφία του Κώστα Βουτσά με τον 2 ημερών γιο του (φωτο)

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου μετά από 19 ημέρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν.

Οι φίλοι του και η οικογένειά του δεν έχουν σταματήσει να συγκινούν με τα λόγια τους.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου θέλοντας να «αποχαιρετήσει» τον Κώστα Βουτσά «ανέβασε» μια συγκινητική φωτογραφία που πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Κώστα Βουτσά και τον δύο ημερών γιο του, Φοίβο και σχολίασε: «Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε όταν ο Φοίβος ήταν μόλις δυο ημερών. Ο Κώστας ήταν τόσο τρυφερός μαζί του… Αλλά έτσι ήταν ο Κώστας. Γλυκός και υπέροχος. Ειλικρινής. Πιστός στον εαυτό του και τις επιλογές του. Ευτυχισμένος. Κι εμείς τυχεροί που μιλήσαμε μαζί του, τον αγγίξαμε, γελάσαμε, χαμογελάσαμε και τώρα δακρύζουμε σαν να χάσαμε έναν άνθρωπο της οικογένειας μας. Σ αγαπάμε Κώστα. Και θα σ αγαπούν και τα παιδιά μας».

H φωτογραφία του Κώστα Βουτσά με τον Φοίβο:

Τα μηνύματα στα social media δε σταματούν στιγμή…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B9BX_pLngqA/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.