ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τετέλεσται ο τουρισμός: Οι ΗΠΑ εξέδωσαν οδηγία γιατί η κυβέρνηση μιλά για «νησιά στο “κόκκινο” λόγω Covid-19»! (upd)

Τετέλεσται ο τουρισμός: Οι ΗΠΑ εξέδωσαν οδηγία γιατί η κυβέρνηση μιλά για «νησιά στο “κόκκινο” λόγω Covid-19»! (upd)

Τα αμερικανικά κρατικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) των ΗΠΑ, δηλαδή η αμερικανική κυβέρνηση, βασισμένα στην επιδημιολογική κατάσταση που αναφέρει η ελληνική κυβέρνηση και στις απαγορεύσεις που έχει επιβάλλει σε τουριστικές περιοχές (Μύκονος, Ζάκυνθος) ή ετοιμάζεται να επιβάλλει καθώς θεωρεί ότι βρίσκονται στο «κόκκινο», νησιά όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Κέρκυρα, η Πάρος, η Σαντορίνη κλπ, εξέδωσαν οδηγία με την οποία αποτρέπουν τους Αμερικανούς πολίτες να ταξιδεύουν στην Ελλάδα!

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, βάσει τον όσων δημοσιοποιεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη τοποθέτησε την Ελλάδα στο «Επίπεδο 4» με την προτροπή «Αποφύγετε το ταξίδι»!

Το κτύπημα στον ελληνικό τουρισμό είναι κάτι παραπάνω από καίριο αφού αρχές Αυγούστου «τελειώνει» την σεζόν για τους Αμερικανούς τουρίστες οι οποίοι δεν πρόκειται να έρθουν πλέον για το 2021 στην Ελλάδα με ότι συνεπάγεται αυτό πλέον για την απώλεια τουριστικού συναλλάγματος.

Γιατί; Γιατί η κυβέρνηση για λόγους που είναι σαφώς ανεξήγητοι και σίγουρα σχετίζονται με την ανάγκη να «καταναλωθούν» τα εμβόλια που έχει αγοράσει η χώρα από Pfizer/BioNTech και Μoderna (τα άλλα δύο εμβόλια της AstraZeneca και της J&J έχουν απαγορευθεί), τερατολογεί και ψευδολογεί καθημερινά με την μετάλλαξη Δέλτα που είναι επιπέδου ελαφράς γρίπης!

Και ιδού τα αποτελέσματα: Οι ΗΠΑ εξέδωσαν οδηγία να μην έρχονται στην Ελλάδα οι Αμερικανοί τουρίστες!

Για ποιες άλλες χώρες εξέδωσαν οδηγία; Κρατηθείτε: Για την Λιβύη, την Ανδόρα, τον Άγιο Βαρθολομαίο, το Λεσότο, την Μαρτινίκα, το Νησί Μαν και το Κουρασάο! Χώρες που υπάρχουν μόνο ως… σφραγίδα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό και αν είναι επιτυχία για την κυβέρνηση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.