Νοσηλεύτρια ΜΕΘ Covid: «Είδαμε πλήρως εμβολιασμένους να πεθαίνουν»! – Την απολύει η κυβέρνηση λόγω μη εμβολιασμού

Νοσηλεύτρια ΜΕΘ Covid: «Είδαμε πλήρως εμβολιασμένους να πεθαίνουν»! – Την απολύει η κυβέρνηση λόγω μη εμβολιασμού

Σε αναστολή εργασίας, χωρίς να πληρώνεται, αναμένεται να βγει η Βιβή Δημοπούλου, η οποίο είναι νοσηλεύτρια σε ΜΕΘ Covid στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Ο νοσηλεύτρια είναι μητέρα τριών παιδιών και το κράτος την βγάζει σε αναστολή εργασίας λόγω μη εμβολιασμού. Η Β.Δημοπούλου μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό και προχώρησε σε άκρως ενδιαφέρουσες καταγγελίες.

«Εμείς που άλλοτε θεωρούμαστε μαχητές και πήραμε το χειροκρότημα όλου του κόσμου αυτή την στιγμή διωκόμαστε όχι επειδή είμαστε αρνητές του εμβολιασμού, επειδή είμαστε κατά της υποχρεωτικότητας, του διχασμού και του διαχωρισμού», σημείωσε και συνέχισε:

«Μέχρι πριν 2 μήνες ήμουν στην ΜΕΘ covid για οκτώ μήνες. Είδαμε ανθρώπους να πεθαίνουν από τον ιό, δεν είμαστε αρνητές του ιού, αλλά είδαμε ανθρώπους που ήταν πλήρως εμβολιασμένοι και έχουν πεθάνει. Έχει δοθεί γνωμοδότηση για τα εμβόλια αλλά δεν έχουν πάρει την τελική έγκριση θα δοθεί το 2023. Ο αγώνας μας έχει όνομα, ήθος και αξιοπρέπεια. Δεν το κάνουμε από καπρίτσιο. Το κάνουμε για το μέλλον των παιδιών μας Αν αυτή η υποχρεωτικότητα μετατεθεί στα παιδιά μας, είμαι υποχρεωμένη να προασπίσω το δικαίωμα για την ελεύθερη επιλογή».

«Βλέπουμε ότι υπάρχει διχογνωμία μεταξύ των γιατρών. Δεν υπάρχει διάρκεια των κλινικών δοκιμών, όσον αφορά τις μακροχρόνιες παρενέργειες, αυτό μας φοβίζει», συμπλήρωσε

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ας μας δοθεί ο χρόνος. Στα νοσοκομεία είμαστε επιστημονικό υγειονομικό προσωπικό τηρούμε πιστά τα ατομικά μέτρα προστασίας, κάνουμε ελέγχους εβδομαδιαίως, δεν έχουμε μεταδώσει τον ιό. Δεν φοβάμαι κάτι όταν γυρίζω στο σπίτι μου. Ξέρω ότι τηρώ τα μέτρα ευλαβικά», κατέληξε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.