ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Dr. Ryan Cole: «Αυτό δεν είναι επιστήμη – Αυτό είναι τυραννία με βελόνα»

Dr. Ryan Cole: «Αυτό δεν είναι επιστήμη – Αυτό είναι τυραννία με βελόνα»

«Καταπέλτης» ήταν ο παθολόγος γιατρός από το Αϊντάχο των ΗΠΑ, Dr. Ryan Cole, σε πρόσφατη ομιλία του στην οποία αναφέρθηκε στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Δήλωσε μεταξύ άλλων ο Dr Cole:

«Εγχέουμε κάτι στην ανθρωπότητα το οποίο δεν το έχουμε κάνει ποτέ ξανά σε μαζική κλίμακα και ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται τι εγχέουμε ο ένας στον άλλο και γιατί το κάνουμε χωρίς να γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες συνέπειες.

Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται: Τι υπάρχει μέσα σ’ αυτά τα φιαλίδια; Τι υπάρχει μέσα σε αυτές τις βελόνες; Τι υπάρχει μέσα σ’ αυτά τα εμβόλια;

Χρειαζόμαστε ερευνητές δημοσιογράφους που να λένε ”τι βάζουμε στα ανθρώπινα σώματα;”.

Εννοώ ότι αυτά είναι χημικά, λιπίδια κλπ. Που δεν έχουμε εισάγει ποτέ πριν στην ανθρωπότητα….

Πολλοί εργαζόμενοι δεν είναι πρόθυμοι να γίνουν πειραματόζωα στο μεγαλύτερο πείραμα πάνω στην ανθρωπότητα που έγινε ποτέ, χωρίς ενημερωμένη συγκατάθεση, χωρίς γνώση των μακροπρόθεσμων παρενεργειών: Είναι η ώρα να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να το σταματήσουμε αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό δεν είναι επιστήμη. Αυτό είναι τυραννία με βελόνα!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.