ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καλαμάτα: Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 54 ετών ο διευθυντής της κλινικής Covid-19 Ν.Γραμματικόπουλος

Καλαμάτα: Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 54 ετών ο διευθυντής της κλινικής Covid-19 Ν.Γραμματικόπουλος

Αναστάτωση επικρατεί στην κοινωνία της Καλαμάτας, καθώς την τελευταία του πνοή άφησε ο διευθυντής της κλινικής Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας, πνευμονολόγος Νίκος Γραμματικόπουλος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 54χρονος γιατρός ο οποίος ήταν πλήρως εμβολιασμένος, χθες το απόγευμα είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή της Καζάρμας.

Η οικογένειά του, ανησύχησε αφού καθυστερούσε να επιστρέψει και ειδοποίησε την Αστυνομία, που ξεκίνησε έρευνες και εντόπισε το όχημά του και στη συνέχεια τον 54χρονο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι από την αστυνομία έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατός του ενδέχεται να προήλθε από παθολογικά αίτια, ενώ «φως» στην ακριβή αιτία θανάτου του αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.