Απίστευτες εικόνες στα νοσοκομεία της χώρας: Γάτες βολτάρουν ανενόχλητες ανάμεσα σε ασθενείς (βίντεο)

Απίστευτες εικόνες στα νοσοκομεία  της χώρας: Γάτες βολτάρουν ανενόχλητες ανάμεσα σε ασθενείς (βίντεο)

Μπορεί οι πολίτες να υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους προκειμένου να μπουν στα νοσοκομεία λόγω της πανδημίας, ωστόσο όπως προκύπτει από το παρακάτω βίντεο η είσοδος για τα αδέσποτα ζώα είναι ελεύθερη.

Οι εικόνες δείχνουν όχι μία αλλά τέσσερις γάτες να βολτάρουν ανενόχλητες στον διάδρομο μεγάλου νοσοκομείου της χώρας, ακόμη και έξω από το αιματολογικό.

Έχει παρατηρηθεί σε πολλές υγειονομικές μονάδες, κέντρα υγείας, νοσοκομεία να βρίσκονται στο εσωτερικό αδέσποτα ζώα. Γάτες, σκυλιά. Αγαπάμε τα αδέσποτα ζώα, τα φροντίζουμε, τα ταϊζουμε όμως οι χώροι αυτοί δεν προσφέρονται για την φιλοξενία αδέσποτων ζώων. Είναι απαράδεκτο γιατί είναι φορείς μετάδοσης μικροβίων” δήλωσε στο Mega ο Μιχάλης Γιαννακός, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία ξεσπούν και όχι μόνο επιβεβαιώνουν την αυθεντικότητα του βίντεο, αλλά λένε πως αυτή η εικόνα, στον διάδρομο του αιματολογικού αυτή την φορά, υπάρχει και σε άλλα νοσοκομεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.