ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Μ.Θεμιστοκλέους: Ποιοι μπορούν να κάνουν την 3η δόση δύο μήνες μετά τη 2η

Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα

Μ.Θεμιστοκλέους: Ποιοι μπορούν να κάνουν την 3η δόση δύο μήνες μετά τη 2η

Ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, σε ανάρτησή του στο Twitter επανέλαβε πως αύριο Παρασκευή 5 Νοεμβρίου τίθεται σε λειτουργία η πλατφόρμα για την 3η δόση εμβολίου στους άνω των 18.

Ειδικότερα, μπορούν να κλείνουν ραντεβού όσοι έχουν κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson και έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα δύο μηνών από την ημερομηνία του πρώτου εμβολιασμού τους.

Συνολικά αφορά 375.000 πολίτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν και πάλι Johnson & Johnson, ή να δεχθούν το εμβόλιο της Pfizer.

Επίσης, την Παρασκευή (05.11.2021) ανοίγει η πλατφόρμα των ραντεβού προκειμένου να κάνουν την 3η δόση (αναμνηστική) όσοι έχουν εμβολιαστεί με Pfizer, Moderna ή AstraZeneca και συμπληρώνουν έξι μήνες.

https://twitter.com/mthemisto/status/1456240179484712963

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε δηλώσεις του νωρίτερα την Πέμπτη (04.11.2021), για τη λήξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού, ο κ. Θεμιστοκλέους επισημαίνει ότι ο λόγος για να κάνει κάποιος 3η δόση, είναι για να προστατευθεί, και όχι για το πιστοποιητικό. Το θέμα είναι επιστημονικό, ξεκαθάρισε, προσθέτοντας ότι πρέπει να λυθεί και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.