ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η κυβέρνηση του Ισραήλ έκανε πρόβα σε… πολεμικό καταφύγιο για πιθανή νέα παραλλαγή του κορωνοϊού

Η άσκηση προσομοίωσης είχε το όνομα «Ωμέγα»

Η κυβέρνηση του Ισραήλ έκανε πρόβα σε… πολεμικό καταφύγιο για πιθανή νέα παραλλαγή του κορωνοϊού

Η κυβέρνηση του Ισραήλ, σήμερα Πέμπτη 11 Νοεμβρίου προχώρησε σε πρόβα… πολέμου προκειμένου να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει μία θανατηφόρα νέα παραλλαγή του κορωνοϊού.

Στη διάρκεια της άσκησης προσομοίωσης «Ωμέγα», o πρωθυπουργός της χώρας, Ναφτάλι Μπένετ και οι υπουργοί του συμμετείχαν στην πολεμική πρόβα, ένα μέτρο ασφαλείας για να διασφαλιστεί ότι το Ισραήλ είναι προετοιμασμένο για «κάθε σενάριο».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Jerusalem Post», η ισραηλινή κυβέρνηση κλείστηκε σήμερα μέσα σε ένα πολεμικό καταφύγιο για να προστατευτεί από το ξέσπασμα μιας φονικής νέας παραλλαγής του κορωνοϊού.

Για πρώτη φορά στον κόσμο, γίνεται άσκηση για το ενδεχόμενο μιας θανατηφόρας παραλλαγής του κορωνοϊού, υποστηρίζει η εφημερίδα «Times of Israel».

Το πυρηνικό καταφύγιο στην Ιερουσαλήμ, γνωστό ως «Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης», όπου κλείστηκε σήμερα η κυβέρνηση, χρησιμοποιήθηκε επίσης για τον συντονισμό των μέτρων για την ανάσχεση του πρώτου κύματος της πανδημίας τον Μάρτιο του 2020.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην προσπάθειά του να τιθασεύσει τρία κύματα της πανδημίας, το Ισραήλ επέβαλε lockdown, ωστόσο, μέχρι την εμφάνιση του τέταρτου κύματος τον Ιούνιο κράτησε την οικονομία και τα σχολεία ανοιχτά βασιζόμενο σε μέτρα όπως οι εμβολιασμοί, οι μάσκες και οι αναμνηστικές δόσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.