Νερό με άδειο στομάχι: Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν πίνουμε νερό το πρωί μόλις ξυπνάμε

Το σώμα αφυδατώνετε στον ύπνο

Νερό με άδειο στομάχι: Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν πίνουμε νερό το πρωί μόλις ξυπνάμε

Το νερό είναι το βασικότερο στοιχείο του οργανισμού μας.

Έχουν βγει άπειρες μελέτες για την σημαντικότητα της ενυδατώσεις του οργανισμού. Συνήθως λέγετε πως 7-8 ποτήρια νερού την ημέρα θα μας κρατάνε επαρκώς ενυδατομένους.

Αυτό βέβαια αν δεν κάνουμε κάποια σκληρή σωματική άσκηση που θα μας κάνει να ιδρώσουμε. Υπάρχει όμως κάποιος λόγος για να πίνουμε νερό το πρωί;

Η απάντηση είναι ναι. Παρακάτω θα βρείτε τους λόγους που είναι καλό να πίνετε ένα ποτήρι νερό με το που ξεκινάτε την ημέρα σας.

Νερό με άδειο στομάχι: Το σώμα αφυδατώνετε στον ύπνο

Το νερό είναι κάτι το οποίο μας βοηθάει στο να έχουμε έναν καλύτερο και πιοαποτελεσματικό μεταβολισμό. Αυτό με την σειρά του μας βοηθάει στο να καίμε το αποθηκευμένο λίπος πιο εύκολα και αποτελεσματικά.

Η ενυδάτωση του οργανισμού μας επίσης βοηθάει στο να αναπλασθεί η επιδερμίδα μας. Επιπλέον, το νερό μας βοηθάει να αυξήσουμε το επίπεδο της ενέργειάς μας.

Συνολικά, αν κάνουμε συνήθειά σας την κατανάλωση ενός μεγάλου ποτηριού με νερό με άδειο στομάχι κάθε πρωί μόλις ξυπνάμε, θα έχουμε τα ακόλουθα οφέλη:

  • Αυξημένη παραγωγή νέων κυττάρων
  • Πιο λαμπερό δέρμα
  • Καλύτερη υγεία του λεμφικού συστήματος
  • Μεγαλύτερη απώλεια βάρους
  • Καλύτερος καθαρισμός του παχέος εντέρου
  • Μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε ασθένειες
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλό θα ήταν να ρωτήσετε και τον γιατρό σας για τα oφελεί που μπορεί να έχει το νερό στον οργανισμό σας.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.